Revalidatiecentrum Marnix

Pedicural Voetzorg is als ambulant pedicure werkzaam in het revalidatiecentrum Marnix te vlaardingen. Als medisch pedicure voeren wij naast de basis pedicure behandelingen ook medische- en cosmetische behandelingen en diabetische screening kunnen uitvoeren.

Behandelingen

Bent u benieuwd voor welke voetbehandelingen u bij ons terecht kunt?:

 • Plaatsen van een nagelbeugel
 • Nagels knippen
 • Eelt verwijderen
 • Ingroeiende nagel behandelen
 • Pedicure behandeling regulier
 • Pedicurebehandeling + Screening
 • Drukvrij leggen diverse locaties
 • Blauwdruk maken
 • Likdoorn verwijderen
 • Kloven behandelen
 • Basis voetbehandeling/voetbad
 • Scrub van de voeten/etherische oliënpakking voeten

Benieuwd naar welke behandelingen wij nog meer uitvoeren? Bekijk onze tarieven pagina voor een overzicht. Staat uw behandeling er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Afspraak maken

Wilt u tijdens uw revalidatie gebruik maken van een pedicure behandeling? Maak online een afspraak of bel naar 010-2620357.

Pedicure afspraak maken
Of bel
010 262 03 57

Voordelen

Bent u opzoek naar een ambulant pedicure in het Marnix Revalidatiecentrum?

Afspraak maken

Wat andere cliënten zeggen

5

Ik ben lang niet geweest, omdat mijn eksteroog uiteindelijk helemaal weg was. Als ik deze weer aan voel komen, dan gebruik ik nog de prothese van destijds om de druk van mijn schoenen te verminderen. Bovendien heb ik er in de zomer minder last van. Wellicht heb ik in de wintermaanden jullie hulp weer nodig. PS: waar ik "normaal" heb geantwoord, zijn veelal vragen waar ik eigenlijk niet mee te maken heb gehad, dus eigenlijk "niet van toepassing"

- Anneke Hekman

 

Bekijk alle reviews