Cosmetische behandelingen

Cosmetische voetverzorging is iets wat u zeker een keertje moet proberen. Deze behandeling maakt de voetverzorging compleet. Cosmetische voetverzorging is meer dan het mooi maken van de voeten, het is de brug naar totaalverzorging van de voet. In een Cosmetische voetbehandeling staat de huidproblematiek en het algemeen gevoel van (voeten)welzijn centraal.

Huidverzorging

Onze voethuid heeft verzorging nodig, dit komt omdat veel factoren van buitenaf een aanval doen op de van nature gezonde voethuid. Ook kan de vochthuishouding van uw voeten uit balans zijn waardoor de huid uitdroogt en zijn natuurlijke bescherming verliest. Het uitdrogen van de voethuid kan ontstaan door onder andere vloerverwarming, het intensief reinigen van de huid met te agressieve producten of verkeerd schoeisel. Ook kunnen andere factoren een rol spelen zoals bijvoorbeeld: medicijnen, stress, verkeerde voeding of interne ziektes. Dit kan leiden tot: droge en/of ruwe huid, kloven en overmatige eeltvorming, dunne slecht doorbloede huid. Het is genieten van de bovenste plank, en nog eens goed voor uw doorbloeding en de huid ook. Ook voelen uw voeten na zo’n behandeling weer lekker zacht aan. Wat wilt u nog meer.

Cosmetische voetbehandeling

(=bubbelend voetbad met origineel Dode Zeezout en etherische olie)

Een bubbelend verwarmd voetbad met Dode Zeezout zorgt ervoor dat uw voeten worden gereinigd (scrubt de dode huidcellen!) en dat u zich ontspant. Zoals eerder aangegeven, we worden dagelijks blootgesteld aan schadelijke elementen door het voedsel dat wij eten en onze omgeving. Een goede reiniging in de vorm van een voetbad met Dode Zeezout helpt te ontdoen van gifstoffen. Tevens zitten er in Dode Zeezout veel mineralen zoals Magnesium die goed zijn voor ons lichaam. Mineralen worden niet aangemaakt door ons lichaam zelf, maar dienen te worden toegediend. Het kiezen van het soort olie is vooral een persoonlijke keuze. Olie is goed voor heel veel dingen, het ontspant vooral de voeten en de huid en het geeft een lekkere ontspannen geur. Goede olie zorgt ervoor dat de voeten ook na het voetbad met Dode Zeezout lekker zacht aan blijven voelen. Olie heeft veel eigenschappen maar reinigen doet het niet echt.

Cosmetische voetbehandeling Plus

(= cosmetische voetbehandeling aangevuld met Shiatsu voetmassage)

Shiatsu is een massagetechniek uit Japan. De inspiratiebron ligt bij de lange en rijke Oosterse traditie van geneeskunde. Het woord betekent letterlijk ‘druk met de vingers’. Energiebanen (meridianen) en drukpunten (tsubo’s) zijn de spillen waar de techniek om draait.

Ons Shiatsu-voetmassagetoestel maakt gebruik van Shiatsu-massage om vermoeide, pijnlijke voeten te verlichten en te bevrijden van de dagelijkse stress. Bij de Shiatsu-voetmassage worden essentiële drukpunten op de voeten behandeld, zodat in korte tijd energie in het lichaam wordt gereguleerd. De drukpunten die worden behandeld zijn uiterst effectief bij het behandelen van vele klachten. U plaatst de voeten eenvoudig op de 36 draaiende Shiatsu massageknoppen, die de Shiatsu-massagebewegingen kopiëren en een heerlijke ontspanning is het eindresultaat.

Let wel!! Een Cosmetische voetbehandeling betreft geen medisch noodzakelijke voetbehandeling en zal dus niet door de Zorgverzekeraar vanuit de basisverzekering of aanvullend worden vergoed. Voor de diverse cosmetische behandelingen verwijzen wij graag naar Tarieven. Niet als deelbehandeling mogelijk.

Pedicure afspraak maken
Of bel
010 262 03 57

Voordelen

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Maak een afspraak

Wat andere cliënten zeggen

5

Ben met pijnlijke voeten en ingegroeide schimmelnagels bij jullie terecht gekomen. Na regelmatige behandeling en vele goede tips is dat onder controle. Heb geen suggesties voor verbetering, voor mij zijn jullie beiden toppers!

- Sylvia Heijes

 

Bekijk alle reviews