Risicovoet

De medisch pedicure krijgt in haar werk ook te maken met cliënten met uiteenlopende ziektebeelden die een verhoogd risico meebrengen ten aanzien van problemen aan de voeten. Specialistische behandelingen die complexer zijn dan de gangbare basisbehandelingen. Denk hierbij aan diabetes, reuma, spasticiteit, ouderdom, verwaarlozing, geestelijke beperking, Parkinson, Alzheimer en overige verlammingsverschijnselen zoals cliënten met een dwarslaesie.

Al deze risicovoeten zijn ruim vertegenwoordigd in onze praktijk, waardoor wij als medisch pedicures een enorme ervaring met deze zogenaamde risicovoeten hebben opgedaan.

Pedicure afspraak maken
Of bel
010 262 03 57

Bent u benieuwd naar onze tarieven?

Bekijk tarieven

Wat andere cliënten zeggen

5

Ja, ik ben super tevreden. Prachtige praktijk , schoner dan schoon, met een professional, die haar vak verstaat als geen ander. Enorm veel vakkennis heeft en ..... Altijd goede adviezen geeft, gevraagd en ongevraagd en dat is fantastisch! Maar ook de dochter treedt in die zelfde 'voetsporen'. Die is ook super! Tegen een ieder die voetzorg nodig heeft zou ik willen zeggen DOEN, want ik gun je een ' RIA'

- Anoniem

 

Bekijk alle reviews