Risicovoet

De medisch pedicure krijgt in haar werk ook te maken met cliënten met uiteenlopende ziektebeelden die een verhoogd risico meebrengen ten aanzien van problemen aan de voeten. Specialistische behandelingen die complexer zijn dan de gangbare basisbehandelingen. Denk hierbij aan diabetes, reuma, spasticiteit, ouderdom, verwaarlozing, geestelijke beperking, Parkinson, Alzheimer en overige verlammingsverschijnselen zoals cliënten met een dwarslaesie.

Al deze risicovoeten zijn ruim vertegenwoordigd in onze praktijk, waardoor wij als medisch pedicures een enorme ervaring met deze zogenaamde risicovoeten hebben opgedaan.

Pedicure afspraak maken
Of bel
010 262 03 57

Bent u benieuwd naar onze tarieven?

Bekijk tarieven

Wat andere cliënten zeggen

5

Mevrouw van der Velden staat ogenblikkelijk klaar als er vragen of problemen zijn. De afgesproken tijdstippen voor behandeling worden nooit overschreden. De behandeling voert zij, tot volle tevredenheid, zeer professioneel uit. Ook wat humor en of medeleven maakt dat je graag terug komt. Adviezen neem ik altijd serieus. Kortom zo een praktijk zou iedereen met voetproblemen zich wensen.

- D.A. van der Sluis

 

Bekijk alle reviews
Bekijk en schrijf reviews