Kwalificatie (vakgediplomeerd)

Als essentieel onderdeel van onze bedrijfsvoering zorgen wij door het regelmatig volgen van gerichte opleidingen binnen de voetverzorging voor een goede borging van kwaliteit en professionaliteit.

 

Medisch pedicure Ria van der Velden
Kwaliteits Register Pedicures / KRP-nr. 3551

 

Medsich pedicure Samantha Lans- van der Velden
Kwaliteits Register Pedicures / KRP- nr. 16090

 

Nagelstyliste medisch Pedicure Samantha Lans- van der Velden

 

Accreditatie via kwaliteitsdomeinen

Na de behaalde diploma’s dienen medisch pedicures nog een vastgesteld aantal accreditatiepunten per kwalificatie te behalen. Dit systeem is gebaseerd op een accreditatieformat dat telkens voor een periode van 3 jaar wordt vastgesteld om ingeschreven te blijven in het Kwaliteitsregister Pedicures. Binnen dit kwaliteitsregister wordt onderscheidt gemaakt tussen vier kwaliteitsdomeinen, te weten:

  • Voetzorg: vakinhoudelijke kennis en vaardigheden, activiteiten die bijdragen aan de competenties uit het beroepscompetentieprofiel medisch pedicure, of ondersteunend aan de werkzaamheden van de medisch pedicure en past binnen het profiel van het beroep en de praktijk (minimaal 3 activiteiten)
  • Omgevingsbewust handelen: activiteiten die bijdragen aan de relatie met en verbetering van de omgeving van de medisch pedicure, zoals veiligheid, gezondheid, milieu en hygiëne, zowel op individueel-, praktijk- en brancheniveau
  • Reflectie: activiteiten die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de individuele- en collectieve groei en ontplooiing van de medisch pedicure en/of de branche
  • Ondernemerschap: activiteiten die gericht zijn op het ontwikkelen van ondernemersvaardigheden en/of het ontwikkelen van de professionele bedrijfsvoering

Verdeeld over deze 4 kwaliteitsdomeinen dienen wij dus elke 3 jaar cursussen te volgen die binnen deze domeinen vallen, teneinde de vakkennis van ons als medisch pedicure te (blijven) borgen. Ook voor deze accreditatieperiode zullen wij daar weer aan voldoen.
Bent u geintresseerd in de bredere kwaliteitscriteria van accreditatie i.c.m. de diverse domeinen, lees dan verder Registratiereglement kwaliteitscriteria Pedicures.

Pedicure afspraak maken
Of bel
010 262 03 57

Voordelen

Bent u benieuwd naar de vergoedingen voor 2024?

Bekijk vergoedingen

Wat andere cliënten zeggen

4.5

Momenteel client en hopelijk nog vele jaren. Mijn complimenten met de vernieuwde website.

- J. Ossewaarde

 

Bekijk alle reviews
Bekijk en schrijf reviews