Kwalificatie (vakgediplomeerd)

Als essentieel onderdeel van onze bedrijfsvoering zorgen wij door het regelmatig volgen van gerichte opleidingen binnen de voetverzorging voor een goede borging van kwaliteit en professionaliteit.

Ria van der Velden (medisch pedicure)

Samantha van der Velden (medisch pedicure i.o./nagelstyliste)

 

Na de behaalde diploma’s dienen medisch pedicures nog een vastgesteld aantal accreditatiepunten per kwalificatie te halen per vastgestelde periode. Dit systeem is gebaseerd op een accreditatieformat dat telkens voor een periode van 3 jaar wordt vastgesteld en voor medisch pedicure is vastgesteld op het behalen van 100 Accreditatiepunten binnen deze periode.

Het accreditatiesysteem is onderdeel van het Kwaliteits Register Pedicures (KRP). De accreditatiepunten dienen binnen 3 categorieën te worden behaald:

Beroepsvereisten

In deze categorie zijn activiteiten opgenomen die vallen binnen het beroepscompetentieprofiel (bcp) medisch pedicure. Deze dragen bij aan de vakbekwaamheid, zoals deze in het bcp is geformuleerd.

Branchevereisten

Deze vereisten worden door de branche vastgesteld met als doel de beroepsattitude en beroepsuitoefening op een hoger niveau te brengen. Binnen deze categorie vallen bijvoorbeeld de verplichte activiteiten uit het KRP.

Vrije ruimte

Deze activiteiten leveren wel een bijdrage aan relevante kennisvermeerdering voor de beroepsgroep, maar passen niet in de categorieën beroepsvereisten en branchevereisten.

Pedicure afspraak maken
Of bel
010 262 03 57

Voordelen

Bent u benieuwd naar de vergoedingen voor 2018?

Bekijk vergoedingen

Wat andere cliënten zeggen

4.5

Momenteel client en hopelijk nog vele jaren. Mijn complimenten met de vernieuwde website.

- J. Ossewaarde

 

Bekijk alle reviews