Kwalificatie (vakgediplomeerd)

Als essentieel onderdeel van onze bedrijfsvoering zorgen wij door het regelmatig volgen van gerichte opleidingen binnen de voetverzorging voor een goede borging van kwaliteit en professionaliteit.

 

Medisch pedicure Ria van der Velden
Kwaliteits Register Pedicures / KRP-nr. 3551

 

Medsich pedicure Samantha Lans- van der Velden
Kwaliteits Register Pedicures / KRP- nr. 16090

 

Nagelstyliste medisch Pedicure Samantha Lans- van der Velden

 

Na de behaalde diploma’s dienen medisch pedicures nog een vastgesteld aantal accreditatiepunten per kwalificatie te halen per vastgestelde periode. Dit systeem is gebaseerd op een accreditatieformat dat telkens voor een periode van 3 jaar wordt vastgesteld en voor medisch pedicure is vastgesteld op het behalen van 100 Accreditatiepunten binnen deze periode.

Het accreditatiesysteem is onderdeel van het Kwaliteits Register Pedicures (KRP). De accreditatiepunten dienen binnen 3 categorieën te worden behaald:

Beroepsvereisten

In deze categorie zijn activiteiten opgenomen die vallen binnen het beroepscompetentieprofiel (bcp) medisch pedicure. Deze dragen bij aan de vakbekwaamheid, zoals deze in het bcp is geformuleerd.

Branchevereisten

Deze vereisten worden door de branche vastgesteld met als doel de beroepsattitude en beroepsuitoefening op een hoger niveau te brengen. Binnen deze categorie vallen bijvoorbeeld de verplichte activiteiten uit het KRP.

Vrije ruimte

Deze activiteiten leveren wel een bijdrage aan relevante kennisvermeerdering voor de beroepsgroep, maar passen niet in de categorieën beroepsvereisten en branchevereisten.

Pedicure afspraak maken
Of bel
010 262 03 57

Voordelen

Bent u benieuwd naar de vergoedingen voor 2022?

Bekijk vergoedingen

Wat andere cliënten zeggen

4.5

Tijdens en kort na de behandeling was ik tevreden. Helaas moet ik constateren dat de klacht behoorlijk snel is teruggekomen. In elk geval sneller dan na de behandeling bij een andere pedicure.

- M. Schaap

 

Bekijk alle reviews
Bekijk en schrijf reviews