Ons bedrijf voldoet aan de nieuwe wet Wkkgz

Vanaf 1 januari 2016 is de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg ((Wkkgz) gefaseerd ingevoerd. Met ingang van 1 januari 2017 is de wet volledig van kracht. De wet geldt voor alle zorgaanbieders. Zowel voor zorginstellingen als zelfstandige beroepsbeoefenaren, zoals ZZP’ers. Het gaat hierbij om alle ZZP’ers die zorg verlenen via de Zorgverzekeringswet en de wet Langdurige Zorg en ZZP’ers die cosmetische zorg aanbieden. Pedicural Voetzorg is vanaf 1 januari 2017 Wkkgz-proof.

Wat is het doel van de Wkkgz?

De Wkkgz gaat over het aanbieden van goede zorg en de behandeling van klachten en geschillen. Doel van de Wkkgz is een transparante, laagdrempelige en oplossingsgerichte klachtenafhandeling met als uiteindelijk resultaat: verbetering van de kwaliteit van de zorg, door van klachten te leren.

Wat betekent dit voor ons als (medisch) pedicure?

Wij noemen, zonder hierbij volledig te zijn, enkele aandachtspunten:

  • bieden van goede zorg
  • beschikken over een kwaliteitssysteem
  • systeem voor het veilig melden van een incident
  • verstrekken van informatie over de aangeboden zorg aan de cliënt op verzoek
  • op verzoek cliënten informeren over de rechten die uit deze wet voortvloeien
  • aangesloten zijn bij een erkende Geschillenregeling/Commissie

Voor meer informatie over de wet Wkkgz, bekijk de website van Rijksoverheid.

 

Wet Wkkgz

Pedicure afspraak maken
Of bel
010 262 03 57

Voordelen

Bent u benieuwd naar de vergoedingen voor 2023?

Bekijk vergoedingen

Wat andere cliënten zeggen

5

Heel veel dank voor de uitstekende voetverzorging de afgelopen jaren aan mijn vader W J van Diesen. Het was heel fijn dat hij zo goed door U al die tijd geholpen is, mede doordat mijn vader's korte termijn geheugen weg is, is het voor mij heel belangrijk dat er goede zorg verleend wordt en dat heeft hij ook gehad. Echt een dikke pluim voor deze 2 dames, mijn vader is altijd thuis geholpen dus kan ik alleen de ambulante zorg beoordelen, die is echt helemaal top, goede duidelijke communicatie als er iets bijzonders was, goed op de kalender aangeven wanneer de volgende behandeling was, en per email mij als dochter op de hoogte gehouden, nogmaals alle dank ik zal jullie praktijk zeker aanbevelen aan vrienden en kennissen. Christine van Diesen

- C.W.V. Diesen

 

Bekijk alle reviews
Bekijk en schrijf reviews