Overige vergoeding medische noodzaak

Aanvullende verzekering

Als uw voetzorg niet door de basisverzekering gedekt wordt, dan is er vaak een vergoeding mogelijk onder de aanvullende verzekering, mits deze door de client is afgesloten. Cliënten die last hebben van voetklachten door diabetes, vallende onder Zorgprofiel 1, reumatoïde artritis, een dwarslaesie of andere medische oorzaak kunnen hier een aanvullende verzekering voor afsluiten.

Vergoeding

Veel zorgverzekeraars bieden een aanvullende verzekering aan die mogelijk dekking kan bieden voor een behandeling bij de medisch pedicure voor bovengenoemde aandoeningen. Wat precies onder de dekking valt verschilt per zorgverzekeraar. Sommige verzekeraars vergoeden bijvoorbeeld 100% van de kosten, terwijl je bij anderen wel een deel zelf moet betalen. De zorgverzekeraar vergoedt dan bijvoorbeeld 75% van de zorgkosten, met een maximumaantal behandelingen. Informeer dus altijd vooraf bij uw eigen zorgverzekeraar of de behandelkosten (deels) vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering.

Verwijzing

Heeft u diabetes, reumatoïde artritis of andere medische aandoening dan is er een verwijzing van uw behandelend (huis)arts wel noodzakelijk. Zonder deze verwijzing krijgt u geen vergoeding.

Pedicure afspraak maken
Of bel
010 262 03 57

Voordelen

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Maak een afspraak

Wat andere cliënten zeggen

4.5

ga zo door.

- Lops

 

Bekijk alle reviews
Bekijk en schrijf reviews