Medische behandelingen

In de afgelopen jaren is door studies en wetenschappelijk onderzoek geconstateerd dat mensen met o.a. reuma, diabetes mellitus, Parkinson, kanker en dementie gespecialiseerde voetverzorging en behandeling behoeven.

Vanwege de medisch pedicure-opleiding is binnen onze praktijk de mogelijkheid aanwezig om naast reguliere cliënten, ook zogenaamde risicopatiënten te behandelen. Daarin onderscheidt de medisch pedicure zich van de basispedicure.

Aanvullende behandelingen

Daarnaast kan de medisch pedicure ook alle aanvullende behandelingen uitvoeren zoals: nagelbeugels plaatsen, ortheses maken, drukverdelende technieken toepassen met polstermateriaal en nagelreparatie met een acryltechniek. Specialistische technieken worden bij risicopatiƫnten alleen toegepast na overleg met de behandelend (huis)arts of de podotherapeut.

Overzicht behandelingen en bijbehorend tarief

Voor een overzicht van alle behandelingen en de daarbij behorende tarieven verwijzen wij u graag naar onze tarieven pagina.

Volgens de reglementen

Alle werkzaamheden van een geregistreerde medisch pedicure worden uitgevoerd volgens de reglementen, die daartoe zijn opgesteld door ProVoet en ProCert. Periodiek dient de medisch pedicure zich opnieuw te accrediteren door bijscholing om de diverse specialisaties op peil te houden. De status daarvan wordt geregistreerd in het Kwaliteits Register Pedicures van ProCert, waarin Ria van der Velden is ingeschreven onder KRP-nr. 3551 en Samantha Lans- van der Velden is ingeschreven onder KRP-nr. 16090.

Pedicure afspraak maken
Of bel
010 262 03 57

Voordelen

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Maak een afspraak

Wat andere cliƫnten zeggen

4

Ben zeer tevreden over deze beide pedicures. Keurig nette salon.

- Onbekend

 

Bekijk alle reviews
Bekijk en schrijf reviews