Medische behandelingen

In de afgelopen jaren is door studies en wetenschappelijk onderzoek geconstateerd dat mensen met o.a. reuma, diabetes mellitus, Parkinson, kanker en dementie gespecialiseerde voetverzorging en behandeling behoeven.

Vanwege de medisch pedicure-opleiding is binnen onze praktijk de mogelijkheid aanwezig om naast reguliere cliënten, ook zogenaamde risicopatiënten te behandelen. Daarin onderscheid de medisch pedicure zich van de basispedicure.

Aanvullende behandelingen

Daarnaast kan de medisch pedicure ook alle aanvullende behandelingen uitvoeren zoals: nagelbeugels plaatsen, ortheses maken, drukvrij leggen en nagelreparatie met een acryltechniek. Specialistische technieken worden bij risicopatiënten alleen toegepast na overleg met de huisarts of podotherapeut.

Volgens de reglementen

Alle werkzaamheden van een geregistreerde medisch pedicure worden uitgevoerd volgens de reglementen, die daartoe zijn opgesteld door ProVoet en ProCert. Periodiek dient de medisch pedicure zich opnieuw te accrediteren door bijscholing om de diverse specialisaties op peil te houden. De status daarvan wordt geregistreerd in het Kwaliteits Register Pedicures van ProCert, waarin onze onderneming is ingeschreven onder KRP-nummer 3551.

Pedicure afspraak maken
Of bel
010 262 03 57

Voordelen

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Maak een afspraak

Wat andere cliënten zeggen

4.5

Zou graag willen pinnen. jammer dat je bij eerste afspraak allerlei gegevens moet invullen, die niet nodig zijn als je het toch niet vergoed krijgt.

- Anoniem

 

Bekijk alle reviews