Medische behandelingen

In de afgelopen jaren is door studies en wetenschappelijk onderzoek geconstateerd dat mensen met o.a. reuma, diabetes mellitus, Parkinson, kanker en dementie gespecialiseerde voetverzorging en behandeling behoeven.

Vanwege de medisch pedicure-opleiding is binnen onze praktijk de mogelijkheid aanwezig om naast reguliere cliënten, ook zogenaamde risicopatiënten te behandelen. Daarin onderscheid de medisch pedicure zich van de basispedicure.

Aanvullende behandelingen

Daarnaast kan de medisch pedicure ook alle aanvullende behandelingen uitvoeren zoals: nagelbeugels plaatsen, ortheses maken, drukvrij leggen en nagelreparatie met een acryltechniek. Specialistische technieken worden bij risicopatiënten alleen toegepast na overleg met de huisarts of podotherapeut.

Volgens de reglementen

Alle werkzaamheden van een geregistreerde medisch pedicure worden uitgevoerd volgens de reglementen, die daartoe zijn opgesteld door ProVoet en ProCert. Periodiek dient de medisch pedicure zich opnieuw te accrediteren door bijscholing om de diverse specialisaties op peil te houden. De status daarvan wordt geregistreerd in het Kwaliteits Register Pedicures van ProCert, waarin onze onderneming is ingeschreven onder KRP-nummer 3551.

Pedicure afspraak maken
Of bel
010 262 03 57

Voetverzorging sinds 2005

Cliëntenbestand >759

Voordelen

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Maak een afspraak

Wat andere cliënten zeggen

5

Heel veel dank voor de uitstekende voetverzorging de afgelopen jaren aan mijn vader W J van Diesen. Het was heel fijn dat hij zo goed door U al die tijd geholpen is, mede doordat mijn vader's korte termijn geheugen weg is, is het voor mij heel belangrijk dat er goede zorg verleend wordt en dat heeft hij ook gehad. Echt een dikke pluim voor deze 2 dames, mijn vader is altijd thuis geholpen dus kan ik alleen de ambulante zorg beoordelen, die is echt helemaal top, goede duidelijke communicatie als er iets bijzonders was, goed op de kalender aangeven wanneer de volgende behandeling was, en per email mij als dochter op de hoogte gehouden, nogmaals alle dank ik zal jullie praktijk zeker aanbevelen aan vrienden en kennissen. Christine van Diesen

- C.W.V. Diesen

 

Bekijk alle reviews