Cosmetische voetverzorging

Onze voethuid heeft verzorging nodig, dit komt omdat veel factoren van buitenaf een aanval doen op de van nature gezonde voethuid. Ook kan de vochthuishouding van uw voeten uit balans zijn waardoor de huid uitdroogt en zijn natuurlijke bescherming verliest. Het uitdrogen van de voethuid kan ontstaan door o.a. vloerverwarming, het intensief reinigen van de huid met te agressieve producten, verkeerd schoeisel en dergelijke. Ook kunnen andere factoren een rol spelen zoals bijvoorbeeld: medicijnen, stress, verkeerde voeding of interne ziektes. Dit kan leiden tot: droge en/of ruwe huid, kloven en overmatige eeltvorming, dunne slecht doorbloede huid. Een behandeling cosmetische voetverzorging is genieten van de bovenste plank, en nog eens goed voor uw doorbloeding en de huid ook. Wat wilt u nog meer.

Een goede cosmetische voetverzorging draagt bij aan:

 • conditieverbetering van de huid
 • stimulering van de bloedsomloop
 • ondersteuning persoonlijke hygiëne
 • uiterlijke kenmerken benadrukken of juist camoufleren
 • voeten en nagels verfraaien
 • ontspanning en een verwenmoment
 • stressbestrijding

Pedicure Cosmetisch

Dit arrangement neemt circa 75 minuten in beslag, waarbij u de volgende verwenbehandelingen zal ervaren.

 • Pedicure basisbehandeling
  De behandeling begint met het desinfecteren, knippen van de teennagels, nagelomgeving schoonmaken, nagelomgeving mechanisch afwerken, overtollig eelt verwijderen, eventueel likdoorn(s), kloven, ingroeiende nagel en/of mycosenagel behandelen.
 • Scrubben van de voeten en onderbenen
  Vervolgens gaan we verder met het scrubben van de voeten en onderbenen, waarbij de dode huidcellen worden verwijderd zodat de huid hierna optimaal de verzorgingsproducten kan opnemen en de huid weer heerlijk zacht aanvoelt.
 • Bubbelend verwarmd voetbad
  Het is allang bekend dat via het zenuwstelsel verbindingen lopen van de onderkant van onze voetzolen naar de huid op alle delen van ons lichaam. Door de opwaartse verwarmde stroming verwarmt het voetbad de voetzolen, met als reflectoir gevolg dat de haarvaten in onze huid tot op ons hoofd toe worden verwijd en daardoor de doorbloeding wordt gestimuleerd.
 • Pakking met etherische olie (bijvoorbeeld: lavendelolie)
  Uw voeten en onderbenen worden lichtjes ingesmeerd met een olie op natuurlijke basis. Vervolgens worden deze ingepakt met een plastic zak en omwikkeld met een handdoek. De poriën van de huid gaan hierdoor extra openstaan doordat de warmte opgesloten blijft. De olie wort daardoor ook extra goed in de voethuid opgenomen.
 • Shiatsu voetmassage op apparaat
  Ons Shiatsu voetmassagetoestel maakt gebruik van Shiatsumassage om vermoeide, pijnlijke voeten te verlichten en te bevrijden van de dagelijkse stress. Bij de Shiatsu voetmassage worden essentiële drukpunten (tsubo’s) om de voeten behandeld, zodat in korte tijd energie in het lichaam wordt gereguleerd. De drukpunten die worden behandeld zijn uiterst effectief bij het behandelen van vele klachten. U plaatst de voeten eenvoudig op de 36 draaiende Shiatsu massageknoppen, die de Shiatsu massagebewegingen kopiëren en een heerlijke ontspanning als eindresultaat geven.

Pedicure Cosmetisch de Luxe

Deze behandeling omvat de bovengenoemde Pedicure Cosmetisch aangevuld met CND™ SHELLAC™ op de voetnagels. Met de CND™ SHELLAC™ kies je bij ons voor een product van de beste kwaliteit. Lees meer over CND™ SHELLAC™

 

Algemene opmerking: De beide arrangementen betreffen geen medisch noodzakelijke behandeling en zullen dus niet door uw zorgverzekeraar vanuit de basisverzekering of aanvullend worden vergoed. Beide cosmetische voetverzorgingen worden uitsluitend in onze praktijk uitgevoerd en zijn niet mogelijk als een deelbehandeling.

Pedicure afspraak maken
Of bel
010 262 03 57

Voordelen

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Maak een afspraak

Wat andere cliënten zeggen

4

Behandeling soms te gehaast; sta soms in een half uur weer buiten. Soms zelf nog vragen om nagels verder bij te werken.

- Anoniem

 

Bekijk alle reviews
Bekijk en schrijf reviews