Behandelingen

U kunt bij ons terecht voor een deelbehandeling (Pedicure Mini), standaard voetbehandeling (Pedicure Basis) of standaard voetbehandeling i.c.m. CND™SHELLAC™ (Pedicure Basis de Luxe). Tevens kunt u bij ons terecht voor risicovoeten die kunnen ontstaan ten gevolge van diabetes mellitus, reuma, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing. Onderstaand geven wij een volledige omschrijving van de behandelingen.
Bekijk onze tarieven

Pedicure Mini

Deelbehandeling van maximaal 10 minuten. Behandeling kan bestaan uit het verwijderen van alleen een likdoorn, alleen een kloof of alleen een ingroeiende teennagel.
Uitvoerbaar: alleen in praktijk

Pedicure Basis

Deze behandeling bestaat uit voeten desinfecteren, knippen teennagels, nagelomgeving schoonmaken, nagelomgeving mechanisch afwerken, overtollig eelt verwijderen, eventueel likdoorns, kloven, ingroeiende nagels-, mycosenagel (schimmelnagel) behandelen, voet- en onderbenen lichtjes incremen.
Uitvoerbaar: alleen in praktijk

Pedicure Basis de Luxe

Dit arrangement behelst de bovengenoemde Pedicure Basis, aangevuld met CND™ SHELLAC™ op teennagels. Wij noemen deze behandeling de combideal.
Uitvoerbaar: alleen in praktijk

Specialistische technieken

Wij voeren ook bepaalde specialistische technieken uit. Hierbij kunt u denken aan het vervaardigen van een orthese, het plaatsen van een nagelbeugel, het drukvrijleggen van diverse locaties en nagelreparatie met acryl.
Speciale techniek wordt tijdelijk niet uitgevoerd door ons!

CND™ SHELLAC™ voetnagels

De kers op de taart is natuurlijk als je je voeten na een medisch pedicurebehandeling laat lakken met uw favoriete kleur uit onze ruime collectie CND™ SHELLAC™. Dit hoogwaardig product is de originele UV-cured polish die zorgt voor ruim 2 weken lang een schitterend hoogglans resultaat. De natuurlijke nagel hoeft niet te worden opgeruwd, is meteen droog en krasvrij. CND™ SHELLAC™ heeft geen lange behandeltijd en veilig in gebruik (ook voor zwangere dames). Wij bieden een professionele behandeling aan, desgewenst op uw verzoek i.c.m. de bovengenoemde Pedicure Basis. Dit arrangement kunt u bij ons boeken onder de naam Pedicure Basis de Luxe.
Uitvoerbaar: alleen in praktijk

Pedicure afspraak maken
Of bel
010 262 03 57

Voordelen

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Maak een afspraak

Wat andere cliënten zeggen

5

Perfecte dienstverlening. Deskundigheid ten top! Mooie website, ga zo door ......

- F. Kerpershoek

 

Bekijk alle reviews
Bekijk en schrijf reviews