Behandelingen

U kunt in onze (medisch) pedicurepraktijk terecht voor een volledige pedicurebehandeling, voor een deelbehandeling en een pedicurebehandeling met toepassing van specialistische technieken. Het arrangement cosmetische voetverzorging i.c.m. de teennagels gelakt met CND™ SHELLAC™, behoort bij ons ook tot de mogelijkheden. Combinaties van deze pedicurebehandelingen zijn ook mogelijk.
Bekijk onze tarieven

Pedicure Mini

Deelbehandeling van maximaal 10 minuten. Behandeling kan bestaan uit het verwijderen van alleen een likdoorn, kloof, of ingegroeide nagel.
Uitvoerbaar: alleen in praktijk

Pedicure Basis

Deze behandeling bestaat uit voeten desinfecteren, knippen teennagels, nagelomgeving schoonmaken, nagelomgeving mechanisch afwerken, overtollig eelt verwijderen, eventueel likdoorns, kloven, ingroeiende nagels-, kalknagel- en/of schimmelnagel behandelen, voet- en onderbenen lichtjes incremen.
Uitvoerbaar: in praktijk en ambulant

Pedicure Basis de Luxe

Dit arrangement behelst de bovengenoemde Pedicure Basis, aangevuld met CND™ SHELLAC™ op teennagels. Wij noemen deze behandeling de combideal.
Uitvoerbaar: alleen in praktijk

Pedicure Cosmetisch

Vanaf 1 september 2021 verrichten wij geen Cosmetische voetverzorging en Cosmetische voetverzorging de Luxe meer. Wij gaan ons meer richten op de (medisch) noodzakelijke voetverzorging. Wel blijft de behandeling ‘Pedicure Basis de Luxe’ in onze portefeuille.

Specialistische technieken

Wij voeren ook bepaalde specialistische technieken uit. Hierbij kunt u denken aan het vervaardigen van een orthese, het plaatsen van een nagelbeugel, het drukvrijleggen van diverse locaties en nagelreparatie met acryl.
Uitvoerbaar: alleen in praktijk

CND™ SHELLAC™ voetnagels

De kers op de taart is natuurlijk als je je voeten na een medisch pedicurebehandeling laat lakken met uw favoriete kleur uit onze ruime collectie CND™ SHELLAC™. Dit hoogwaardig product is de originele UV-cured polish die zorgt voor ruim 2 weken lang een schitterend hoogglans resultaat. De natuurlijke nagel hoeft niet te worden opgeruwd, is meteen droog en krasvrij. CND™ SHELLAC™ heeft geen lange behandeltijd en veilig in gebruik (ook voor zwangere dames). Wij bieden een professionele behandeling aan, desgewenst op uw verzoek i.c.m. de bovengenoemde Pedicure Basis. Dit arrangement kunt u bij ons boeken onder de naam Pedicure Basis de Luxe.
Uitvoerbaar: alleen in praktijk

Pedicure afspraak maken
Of bel
010 262 03 57

Voordelen

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Maak een afspraak

Wat andere cliënten zeggen

5

Sinds juni dit jaar cliënt bij Samantha. Zij is héél deskundig, super aardig en gezellig. Ik heb diabetes maar gelukkig nog geen voetklachten hierdoor maar kan er alles over aan Samantha vragen en zij legt alles goed en begrijpbaar uit. Ook heeft Samantha heel goed mijn teennagels gelakt met de speciale lak van de praktijk. Kortom..... Ik ben een héél tevreden cliënt.

- Marjo Bisschop

 

Bekijk alle reviews
Bekijk en schrijf reviews