Behandelingen

U kunt in onze medisch pedicurepraktijk terecht voor een volledige pedicurebehandeling eventueel aanvullend op verzoek tegen meerprijs voorzien van een gellak op voet- en/of handnagels van CND™ SHELLAC™, voor deelbehandelingen en een pedicurebehandeling met toepassing van specialistische technieken, evenals een cosmetische voetbehandeling. Combinaties van deze pedicurebehandelingen zijn ook mogelijk.

Standaard (basis) pedicurebehandeling

Een volledige pedicurebehandeling in onze pedicurepraktijk bestaat uit:

  • Voeten desinfecteren
  • Nagels knippen en frezen
  • Nagelbed verzorgen
  • Eventueel eelt, likdoorns, kloven verwijderen
  • Eventueel schimmelnagels / kalknagels behandelen
  • Eventueel verdikte nagels behandelen
  • Eventueel ingroeiende nagels behandelen
  • Nagels reinigen
  • Voeten incrèmen

CND™ SHELLAC™ nagellakbehandeling

Bij ons kunt u ook aanvullend terecht voor een behandeling van voet- en/of handnagellak van het merk CND™ SHELLAC™. Deze aanvullende behandeling op verzoek van client is tegen meerprijs mogelijk.

Medische behandelingen

Voor meer gedetailleerde uitleg over diabetische- , reumatische-, oudere- en spastische voet verwijzen wij u graag naar de button ‘Medische behandelingen’.

Deelbehandelingen

Deelbehandelingen worden alléén uitgevoerd in de praktijk, dus niet ambulant. Bijvoorbeeld een ingroeiende nagel behandelen, een likdoorn verwijderen, een kloof behandelen. Nagels knippen en eelt verwijderen valt bij ons niet onder een deelbehandeling, dit omwille van het feit dat deze behandelingen niet in kort tijdsbestek als deelbehandeling vakkundig zouden kunnen worden uitgevoerd.

Specialistische technieken

Bijvoorbeeld het plaatsen van een nagelbeugel bij een terugkerende ingroeiende nagel, het drukvrij leggen van een pijnlijke plek of het maken van een orthese.

Wellness behandeling/cosmetische voetverzorging

U kunt bij ons ook een heerlijk ontspannende scrub en voetmassage krijgen. Graag verwijzen wij u naar de button ‘Cosmetische voetverzorging’.

 

Zie overigens onder de knop tarieven alle door ons uit te voeren behandelingen vermeld.

Pedicure afspraak maken
Of bel
010 262 03 57

Voordelen

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Maak een afspraak

Wat andere cliënten zeggen

4

Ik ben blij dat de pedicure aan huis kom! groet C.J.Campfens

- C.J.Campfens

 

Bekijk alle reviews