Pedicure blog

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Pedicural Voetzorg, de laatste tips en adviezen voor uw voeten of andere ontwikkelingen uit de Pedicure branche? Volg dan onze blog!

 

 

Eindejaarsgroet 2022!

Eindejaarsgroet 2022!

Graag willen wij weer van deze gelegenheid gebruik maken om u persoonlijk te bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen het afgelopen jaar. Gelukkig voor veel ondernemers is dit eindejaar heel anders verlopen als het vorige einde jaar waarbij een tijdelijke sluiting vanwege COVID aan de orde van de dag was. Zoals in een vorige blog omschreven hebben wij ons duurzaam streven in 2022 gecontinueerd en dit is zeker niet onopgemerkt gebleven door Shell Nederland BV.

Lees meer
Kerstmis en vakantiesluiting!

Kerstmis en vakantiesluiting!

Gedurende het eindejaar/kerstvakantie is onze medisch pedicurepraktijk gesloten van

26 december 2021 tot en met 30 december 2022

Lees meer
SHELL-campagne samen voor een duurzame reis; Pedicural Voetzorg vof uitgenodigd!

SHELL-campagne samen voor een duurzame reis; Pedicural Voetzorg vof uitgenodigd!

Circa 3 maanden geleden hebben wij ons ingeschreven voor de energiescan die SHELL heeft uitgeschreven. De consultant ‘De Duurzame Adviseurs’, die voldeed aan de SHELL criteria, heeft zich bereid verklaard ieder deelnemend bedrijf (maximaal 100!) te adviseren over de mogelijkheden met betrekking tot de (verdere) uitvoer van verduurzaming binnen de bedrijfsvoering van zijn/haar bedrijf.

Lees meer
Rookmelder in praktijk

Rookmelder in praktijk

Een lang gekoesterde wens van Brandweer en de Nederlandse Brandwonden Stichting om voor alle woningen met ingang van 1 juli 2022 rookmelders verplicht te stellen. Echter, met alleen een wettelijke verplichting zijn we er nog niet. Daar wordt mee bedoeld dat het aantal aanwezige rookmelders in een woonhuis te gering en slecht van kwaliteit zijn voor de meest optimale veiligheid. Pedicural Voetzorg vindt het niet meer dan logisch dat u als client bij ons in de praktijk een veilig gevoel moet hebben. Welk gevoel, leest u hierna.

Lees meer
Duurzaam inkopen- en ondernemen

Duurzaam inkopen- en ondernemen

De eerlijkheid gebied te zeggen dat wij nu sinds een jaar de eerste schreden hebben gezet op het pad van duurzaam inkopen, wat weer een onderdeel is van het ruimere begrip 'duurzaam ondernemen'. Het streven naar een duurzamere, ecologische manier van leven om klimaatverandering aan te pakken, blijft groeien en staat hoog op de agenda binnen de politiek. In alle sectoren reageren bedrijven al door werkplekken in te richten in een duurzame omgeving. En hoewel velen dit om morele overwegingen doen, is er ook een zakelijk voordeel om groener te worden. De stap naar een duurzaam bedrijf vindt niet alleen plaats omdat het helpt bij het verminderen van klimaatverandering. Er zijn dus ook commerciële overwegingen. Duurzaam ondernemen kan een reële impact hebben op de bedrijfsresultaten. De kosten op de werkplek kunnen worden verlaagd, als er wordt bespaard op energieverbruik, recycling etc.

Hieronder leest u wat wij als medisch pedicurebedrijf in 2022 hebben ingezet om duurzaam te ondernemen.

Lees meer

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Afspraak maken
Bekijk en schrijf reviews