Terug naar blogoverzicht

Eindejaarsgroet 2016!

Eindejaarsgroet 2016!

Graag willen wij van de gelegenheid gebruik maken om u persoonlijk te bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen het afgelopen jaar. Pedicural Voetzorg wenst u een voorspoedig 2017.

Het afgelopen jaar is een hectisch jaar voor Pedicural Voetzorg geweest. Wij geven een korte opsomming en dankwoord aan degenen die hieraan hebben bijgedragen.

  • Allereerst in april 2016 de lancering van de nieuwe website. Een stroom van informatie hebben wij aan onze webdesigners gestuurd om uiteindelijk te geraken tot genoemde vernieuwing.
    Wij bedanken daarvoor PICEL Webdesign
  • Vervolgens in september 2016 de toetreding van mijn dochter Samantha van der Velden als gediplomeerd pedicure tot mijn onderneming, waardoor ik in het vervolg in de ONS-vorm moet spreken en schrijven. Zoals eerder aangegeven, de stormachtige toeloop van zowel ambulante cliënten alswel cliënten welke in ONZE praktijk behandeld willen worden, hebben hieraan bijgedragen. Op 27 december 2016 zullen wij de gang naar de Kamer van Koophandel maken om de éénmanszaak te verzilveren naar een Vennootschap onder Firma (VOF).
    Wij bedanken daarvoor zowel onze vertrouwde clienten in het in ons gestelde vertrouwen, alsmede de nieuwe cliënten die deze personeelsuitbreiding mogelijk hebben gemaakt.
  • In oktober de invoering van de vernieuwde Klantvriendelijkheidsmodule. Cliënten hebben ruimschoots gereageerd. Met als waardering 4 van de 5 Google Sterren waarmee wij zeer verheugd waren dit te hebben mogen ontvangen. Hierbij de toevoeging dat in 2017 deze module nog verder zal worden verfijnd.
    Wij bedanken de cliënten die het beoordelingsformulier hebben ingevuld!

Graag willen wij u op de bekende professionele wijze ook volgend jaar weer van dienst zijn.
Uw (medisch) pedicure Ria en Samantha

Terug naar overzicht

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Afspraak maken
Bekijk en schrijf reviews