Terug naar blogoverzicht

Eindejaarsgroet 2017!

Eindejaarsgroet 2017!

Het afgelopen jaar is wederom hectisch geweest voor Pedicural Voetzorg. Wij geven een korte opsomming en dankwoord aan degenen die hieraan hebben bijgedragen.

  • In het afgelopen jaar hebben wij weer heel veel zorg besteed aan onze website. Daar hebben wij veel positieve reacties op ontvangen. Een stroom van informatie hebben wij aan onze webdesigners gestuurd om uiteindelijk te geraken tot een mooi resultaat.
    Wij bedanken daarvoor PICEL Webdesign (Erik en Jeffrey)
  • Begin dit jaar waren wij genoodzaakt om vanwege de aanhoudende toestroom van nieuwe cliënten de éénmanszaak uit te breiden en om te zetten in een Vennootschap onder Firma. Zoals u door ons bent geïnformeerd, ben ik een zakelijke verbintenis met mijn dochter Samantha aangegaan. Wij hebben ons onder de naam Pedicural Voetzorg Vof bij de Kamer van Koophandel ingeschreven en zijn beide vennoot van dit voetverzorgingsbedrijf.
    Wij bedanken daarvoor zowel onze vertrouwde cliënten in het in ons gestelde vertrouwen, alsmede de nieuwe cliënten die deze personeelsuitbreiding mede mogelijk heeft gemaakt
  • Ook in 2017 hebben wij weer een aansporing naar cliënten gedaan om het inmiddels ingekorte Klantvriendelijkheidsonderzoek in te vullen. Cliënten hebben ruimschoots gereageerd met een Review. Met als waardering 4,5 van de maximale 5 Google Sterren. Een beoordeling van 9 op een schaal van 10 zet Google bijvoorbeeld om naar 4,5 Google sterren. U zult begrijpen dat wij zeer verheugd zijn onze inzet beloond te zien in deze hoge waardering.
    Wij bedanken de clënten die het beoordelingsformulier hebben ingevuld!

Graag willen wij u op de bekende professionele wijze ook volgend jaar weer van dienst zijn.
Uw (medisch) pedicure Ria en Samantha

Terug naar overzicht

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Afspraak maken
Bekijk en schrijf reviews