Terug naar blogoverzicht

Eindejaarsgroet 2018!

Eindejaarsgroet 2018!

Graag willen wij van de gelegenheid gebruik maken om u persoonlijk te bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen het afgelopen jaar. Pedicural Voetzorg Vof wenst u een voorspoedig 2019.

Het afgelopen jaar is, zoals voorgaande jaren, weer een hectisch jaar voor Pedicural Voetzorg geweest. Wij geven een korte opsomming en dankwoord aan degenen die hieraan hebben bijgedragen.

  • Om onze website zoveel mogelijk up-to-date te houden hebben wij ook dit jaar weer heel veel informatie aan onze webdesigners gestuurd om u zo goed mogelijk op het gebied van de voetverzorging te blijven informeren. Dit heeft ook mede geresulteerd in het feit dat wij benaderd zijn door een vakjournalist van PodoPost, het landelijke vakblad van de (medisch) pedicures in Nederland. In maart 2019 zal een Casus in onze praktijk worden behandeld om vervolgens in mei 2019 in het vakblad gepubliceerd te worden.

Wij bedanken daarvoor PICEL Webdesign

  • Ook dit jaar zijn er weer vele nieuwe aanmeldingen voor voetverzorging in onze portefeuille binnengekomen. Cliënten die ambulant geholpen willen worden, terwijl het overgrote deel toch aanmeldingen zijn geweest om in onze praktijk in Schiedam-Noord behandeld te willen worden door ons medisch pedicureteam Ria en Samantha. Samantha die in mei 2018 haar medisch pedicurediploma heeft behaald en daardoor het team fysiek maar ook qua kennis enorm heeft versterkt.
  • Wij zien ook dat onze bestaande clientèle inmiddels al na vele jaren zijn/haar medische voetverzorging onze praktijk toevertrouwd blijven.

Wij bedanken daarvoor zowel onze vertrouwde cliënten in het in ons gestelde vertrouwen, alsmede de nieuwe cliënten die bovenvermelde personeelsuitbreiding mogelijk hebben gemaakt.

Graag willen wij u op de bekende professionele wijze ook volgend jaar weer van dienst zijn.
Rest ons nog, u een voorspoedig en uiteraard gezond 2019 toe te wensen.

Namens het medisch pedicureteam Ria en Samantha

Terug naar overzicht

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Afspraak maken
Bekijk en schrijf reviews