Terug naar blogoverzicht

Eindejaarsgroet 2019!

Eindejaarsgroet 2019!

Graag willen wij van de gelegenheid gebruik maken om u persoonlijk te bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen het afgelopen jaar. Pedicural Voetzorg vof wenst u een voorspoedig 2020.

Het afgelopen jaar is, evenals voorgaande jaren, een hectisch jaar voor Pedicural Voetzorg geweest. Wij geven een korte opsomming en dankwoord aan degenen die hieraan hebben bijgedragen.

  • Om onze website zoveel mogelijk up-to-date te houden hebben wij ook dit jaar weer heel veel informatie aan onze webdesigners van PICEL gestuurd om u zo goed mogelijk op het gebied van de voetverzorging te blijven informeren. Dit heeft ook mede geresulteerd in het feit dat wij, zoals wij u eerder informeerden, zijn benaderd door een vak journalist van Podopost (het landelijke vakblad van voetverzorgingsbedrijven in Nederland) voor een inmiddels in mei 2019 afgenomen interview over onze dienstverlening en dan met name de cosmetische voetverzorging bij cliënten met een risicovoet.
    Wij bedanken daarvoor PICEL Webdesign
  • Ook dit jaar zijn er weer vele nieuwe aanmeldingen voor voetverzorging in onze portefeuille binnengekomen. Cliënten die ambulant geholpen willen worden, terwijl het overgrote deel toch aanmeldingen zijn geweest om in onze praktijk in Schiedam-Noord behandeld te willen worden door ons medisch pedicureteam Ria en Samantha. Samantha die in mei 2018 haar medisch pedicurediploma heeft behaald en daardoor het team fysiek maar ook qua kennis enorm heeft versterkt.
  • Wij zien ook dat onze bestaande clientèle inmiddels al na vele jaren zijn/haar medische voetverzorging onze praktijk toevertrouwd blijven.
  • Wij hebben ook voor het behandeljaar 2020 weer het contract met RondOm Podotherapie gecontinueerd en hopen weer op een goede samenwerking met deze partner.

Wij bedanken daarvoor zowel onze vertrouwde cliënten in het in ons gestelde vertrouwen, alsmede de nieuwe cliënten die bovenvermelde personeelsuitbreiding mogelijk hebben gemaakt. Tevens bedanken wij RondOm Podotherapie Schiedam voor de samenwerking in 2020, want zonder dit netwerk is een goede medische voetbehandeling bij de Risicovoet niet mogelijk.

Graag willen wij u op de bekende professionele wijze ook volgend jaar weer van dienst zijn.
Rest ons nog, u een voorspoedig en uiteraard gezond 2020 toe te wensen.
Namens het medisch pedicureteam Ria en Samantha

Terug naar overzicht

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Afspraak maken
Bekijk en schrijf reviews