Terug naar blogoverzicht

Eindejaarsgroet 2020!

Eindejaarsgroet 2020!

Graag willen wij van deze gelegenheid gebruik maken om u persoonlijk te bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen het afgelopen jaar.

Het afgelopen jaar is, zoals voorgaande jaren, een hectisch jaar voor Pedicural Voetzorg geweest. Aan het begin van het jaar hadden wij allen niet kunnen bedenken dat we vanwege het ontstane Coronavirus in onze medisch pedicurepraktijk en (ver) daarbuiten aan allerlei regels en beperkingen dienden te gaan houden. De praktijk die van wege dit Coronavirus, zowel in maart als in december voor de 2e keer in één jaar tijd voor niet medisch noodzakelijke voetzorg de deur moest sluiten. Het heeft veel van u en ons improviserend vermogen gevergd. We mogen ons gelukkig prijzen dat er mogelijk (begin) 2021 een vaccin komt waardoor wij de voetverzorging van de niet medische voetzorg ook weer mogen gaan uitvoeren.

Echter, een eindejaarsgroet is geen eindejaarsgroet als we deze niet met een vrolijke noot kunnen beëindigen. Om die reden geven we een korte opsomming en dankwoord aan degenen die in 2020 hebben bijgedragen aan de continuïteit van onze onderneming.

  • Om onze website zoveel mogelijk up-to-date te houden hebben wij dit jaar weer veel informatie aan onze webdesigners van PICEL in het bezit gesteld om u zo goed mogelijk op het gebied van de voetverzorging te blijven informeren.
    Wij bedanken daarvoor PICEL Webdesign
  • Ook dit jaar zijn er weer vele nieuwe aanmeldingen voor voetverzorging in onze portefeuille binnengekomen. Cliënten die ambulant geholpen willen worden, terwijl het overgrote deel toch aanmeldingen zijn geweest om in onze praktijk in Schiedam-Noord behandeld te willen worden door ons medisch pedicureteam Ria en Samantha.
  • Wij zien ook dat onze bestaande clientèle inmiddels al na vele jaren zijn/haar medische voetverzorging onze praktijk toevertrouwd blijven en daardoor een vaste kern zijn geworden binnen onze onderneming.
  • Wij hebben ook voor het behandeljaar 2021 weer het contract met RondOm Podotherapie gecontinueerd en hopen weer op een goede samenwerking met deze partner.

Wij bedanken daarvoor zowel onze vertrouwde cliënten in het in ons gestelde vertrouwen, alsmede de nieuwe cliënten. Tevens bedanken wij RondOm Podotherapie te Schiedam voor de samenwerking in 2020.

Graag willen wij u op de bekende professionele wijze ook volgend jaar weer van dienst zijn.
Rest ons nog, u een voorspoedig en uiteraard gezond 2021 toe te wensen.

Namens het medisch pedicureteam Ria en Samantha

Terug naar overzicht

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Afspraak maken
Bekijk en schrijf reviews