Terug naar blogoverzicht

Eindejaarsgroet 2021!

Eindejaarsgroet 2021!

Graag willen wij weer van deze gelegenheid gebruik maken om u persoonlijk te bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen het afgelopen jaar. Ondanks het langer aanhoudende COVID tijdperk hebben wij ook in 2021 heel veel nieuwe cliënten mogen verwelkomen. Vanwege het feit dat wij een medisch contactberoep hebben, konden wij de praktijk openhouden.

Het afgelopen jaar is, zoals ook in voorgaande jaren het geval was, hectisch voor Pedicural Voetzorg geweest. De ene na de andere opgelegde beperking vanwege COVID heeft veel van ons improviserend vermogen gekost om alles in goede banen te leiden. Planningen dienden omgezet te worden en ga zo maar verder. Met ruim 1.650 geregistreerde cliënten is er ook wel eens abusievelijk (onoverkomelijk) een dubbele afspraak gemaakt. Waarbij nogmaals onze excuses!

Echter, een eindejaarsgroet is geen eindejaarsgroet als we deze niet met een vrolijke noot kunnen beëindigen. Pedicural Voetzorg is dit jaar nog duurzamer geworden. Met de aanschaf van een elektrische auto, laadpaal voor de deur en een dak met zonnepanelen kunnen we u duurzaam bereiken en behandelen.

Tot slot geven we een korte opsomming en dankwoord aan degenen die in 2021 hebben bijgedragen aan de continuïteit van onze onderneming.

  • Om onze website zoveel mogelijk up-to-date te houden hebben wij dit jaar weer veel informatie aan onze webdesigners van PICEL in het bezit gesteld om u zo goed mogelijk op het gebied van de voetverzorging te blijven informeren.
    Wij bedanken daarvoor PICEL Webdesign
  • Ook dit jaar zijn er weer vele nieuwe aanmeldingen voor voetverzorging in onze portefeuille binnengekomen. Cliënten die ambulant geholpen willen worden, terwijl het overgrote deel toch aanmeldingen zijn geweest om in onze praktijk in Schiedam-Noord behandeld te willen worden door ons medisch pedicureteam Ria en Samantha.
  • Wij zien ook dat onze bestaande clientèle inmiddels al na vele jaren zijn/haar medische voetverzorging onze praktijk toevertrouwd blijven en daardoor een vaste kern zijn geworden binnen onze onderneming.
  • Wij hebben ook voor het behandeljaar 2022 weer het contract met RondOm Podotherapie gecontinueerd. Tevens zijn wij een contract aangegaan met Wender Podotherapeuten.

Wij bedanken daarvoor zowel onze vertrouwde cliënten in het in ons gestelde vertrouwen, alsmede de nieuwe cliënten. Tevens zien wij er naar uit om met RondOm Podotherapie en Wender Podotherapie in het behandeljaar 2022 de samenwerking te continueren.

Graag willen wij u op de bekende professionele wijze ook volgend jaar weer van dienst zijn.
Rest ons nog, u een voorspoedig en uiteraard gezond 2022 toe te wensen.
Namens het medisch pedicureteam Ria en Samantha

Terug naar overzicht

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Afspraak maken
Bekijk en schrijf reviews