Terug naar blogoverzicht

Eindejaarsgroet 2022!

Eindejaarsgroet 2022!

Graag willen wij weer van deze gelegenheid gebruik maken om u persoonlijk te bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen het afgelopen jaar. Gelukkig voor veel ondernemers is dit eindejaar heel anders verlopen als het vorige eindejaar waarbij een tijdelijke sluiting vanwege COVID aan de orde van de dag was. Zoals in een vorige blog omschreven hebben wij ons duurzaam streven ook in 2022 gecontinueerd en dit is zeker niet onopgemerkt gebleven door Shell Nederland BV.

Twee steeds belangrijker wordende onderdelen binnen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MV) zijn energiebesparing en reductie van CO2-emissies. Shell Nederland BV heeft in 2022 100 ondernemingen geselecteerd, waarbij Pedicural Voetzorg vof één van deze ondernemingen was om voor een gratis Energiescan t.w.v. Euro 500,00 in aanmerking te komen. Aanvullend ontving Pedicural Voetzorg nog een bedrag van Euro 1.000,00 van SHELL als investering voor verdere besparingsmaatregelen binnen het pedicurebedrijf. Van dit uitgekeerde bedrag hebben wij naast de inmiddels vele geïnvesteerde verduurzamingen onze praktijkverlichting door een LED-installatie laten vervangen. Hierbij willen wij SHELL Nederland BV bedanken voor de 2 bovengenoemde uitgaven aan ons.

Tot slot geven we een korte opsomming en dankwoord aan degenen die in 2022 hebben bijgedragen aan de continuïteit van onze onderneming.

  • Om onze website zoveel mogelijk up-to-date te houden hebben wij dit jaar weer veel informatie aan onze webdesigners van PICEL in het bezit gesteld om u zo goed mogelijk op het gebied van de voetverzorging te blijven informeren.
    Wij bedanken daarvoor PICEL Webdesign
  • Ook dit jaar zijn er weer vele nieuwe aanmeldingen voor voetverzorging in onze portefeuille binnengekomen. Cliënten die ambulant geholpen willen worden, terwijl het overgrote deel toch aanmeldingen zijn geweest om in onze praktijk in Schiedam-Noord behandeld te willen worden door ons medisch pedicureteam Ria en Samantha.
  • Om die reden waren wij genoodzaakt, vanwege de continuiteit binnen onze bedrijfsvoering, enkele bedrijfsmiddelen te vervangen. En wel: 2x een Masterspray pedicuremotor en een nieuwe zware Gharieni pedicure behandelstoel, met het merk waarmee wij de afgelopen jaren heel goede ervaring hebben gehad.
  • Wij zien ook dat onze bestaande clientèle inmiddels al na vele jaren zijn/haar medische voetverzorging onze praktijk toevertrouwd blijven en daardoor een vaste kern zijn geworden binnen onze onderneming. Gelet hierop dient u uw afspraken tijdig bij ons in te plannen vanwege doorgaans een minimale wachttijd van 3 weken.
  • Wij hebben ook voor het behandeljaar 2023 weer het contract met RondOm en Wender Podotherapie gecontinueerd.

Wij bedanken daarvoor zowel onze vertrouwde cliënten in het in ons gestelde vertrouwen, alsmede de nieuwe cliënten. Tevens zien wij er naar uit om met RondOm Podotherapie en Wender Podotherapie in het behandeljaar 2023 de samenwerking te continueren.

Graag willen wij u op de bekende professionele wijze ook volgend jaar weer van dienst zijn.
Rest ons nog, u een voorspoedig en uiteraard gezond 2023 toe te wensen.
Namens het medisch pedicureteam Ria en Samantha

Terug naar overzicht

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Afspraak maken
Bekijk en schrijf reviews