Terug naar blogoverzicht

Eindejaarsgroet 2023!

Eindejaarsgroet 2023!

Het afgelopen jaar is, zoals in voorgaande jaren, wederom een zeer hectisch jaar voor Pedicural Voetzorg geweest. Wij willen een korte opsomming en dankwoord geven aan al diegenen die hierin hebben bijgedragen.

  • Om onze website zoveel mogelijk up-to-date te behouden, hebben wij dit jaar weer veel informatie aan onze vertrouwde bondgenoot de webdesigners van PICEL in het bezit gesteld, teneinde u zo goed mogelijk op het gebied van de medische voetverzorging te blijven informeren. 
Wij bedanken daarvoor PICEL Webdesign

  • Ook dit jaar zijn er weer vele nieuwe aanmeldingen voor medische voetverzorging in onze portefeuille binnengekomen. Dit heeft ons dit jaar voor het eerst jammer genoeg ertoe gedwongen geen nieuwe cliënten meer aan te nemen die ambulant (aan huis) geholpen willen worden. Uiteraard blijven wij de bestaande ambulante cliënte medische voetbehandeling verlenen.
  • Wij zien ook dat onze bestaande clientèle inmiddels al na vele jaren zijn/haar medische voetverzorging onze praktijk toevertrouwd blijven. Wij kunnen wel stellen dat deze ‘vaste harde kern’ zeker heeft bijgedragen aan de continuïteit van onze onderneming.
  • Wij hebben ook voor het behandeljaar 2024 weer het contract met RondOm Podotherapie en Wender Podotherapeuten gecontinueerd. 
Wij bedanken daarvoor zowel onze vertrouwde cliënten in het in ons gestelde vertrouwen, alsmede de nieuw aangemelde cliënten. Tevens zien wij er naar uit om met RondOm Podotherapie en Wender Podotherapie in het behandeljaar 2024 de samenwerking op een fijne wijze te continueren.

Een eindejaarsgroet is geen eindejaarsgroet als we deze niet met een prachtig statement kunnen beëindigen. 
‘Vol vertrouwen stappen wij het nieuwe jaar in, waarin we opnieuw het verschil willen maken in kwaliteit, service en goede dienstverlening om u op de bekende professionele wijze weer van dienst te mogen zijn’.

Rest ons nog, u een voorspoedig en uiteraard gezond alweer 2024 toe te wensen.
Namens het medisch pedicureteam Ria en Samantha

Terug naar overzicht

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Afspraak maken
Bekijk en schrijf reviews