Terug naar blogoverzicht

Hoe belangrijk zijn onze online recensies?  (verloting cadeaubonnen!)

Hoe belangrijk zijn onze online recensies? (verloting cadeaubonnen!)

Online recensies Pedicural Voetzorg

Wij zijn in 2016 gestart met een vernieuwde website met daarin geïntegreerd de mogelijkheid een recensie (klantbeoordeling) over ons bedrijf te vermelden. Google vertaalt dit met een mooie visuele weergave van maximaal 5 sterren. In 2016 is onze praktijk beoordeeld met 4,5 ster wat een beoordeling van een 9 inhoudt. Daar werken wij hard voor en daar zijn wij bijzonder trots op. Aan de hand van uw beoordelingen (positief of minder positief!) kunnen wij sturing geven aan ons bedrijf om onze dienstverlening naar de klant toe te continueren of zelfs daar waar nog mogelijk is, te verbeteren.

In de maand oktober 2017 ontvangt u van ons een e-mail

Wij zullen al onze cliënten waarvan wij een e-mailadres in ons cliënten beheersysteem hebben staan, en waarvan wij de goedkeuring hebben ontvangen, een mail toezenden met het vriendelijk vrijblijvend verzoek om het korte maar o zo voor ons belangrijke klantvriendelijkheidsonderzoek in te vullen en het schrijven van een korte recensie over ons.

Verloting cadeaubonnen

Na de sluitingsdatum van 30 november 2017 zullen er weer 3 cadeaubonnen met een bepaalde waarde worden verloot onder de cliënten welke aan vorengenoemde actie hebben deelgenomen. In het begin van de feestmaand december zullen de winnaars in een Blog op onze website worden bekendgemaakt.

Wij zijn benieuwd naar uw deelname en reacties!
Namens het (medisch) pedicureteam Ria en Samantha

Terug naar overzicht

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Afspraak maken
Bekijk en schrijf reviews