Terug naar blogoverzicht

Interview vakblad Podopost

Interview vakblad Podopost

Podopost is het landelijke vakblad voor het voetverzorgingsbedrijf. In iedere uitgave van Podopost staat een casus, steeds met een ander onderwerp, soms eenvoudig en soms wat complexer. Zo wordt het brede lezerspubliek van Podopost zo goed mogelijk bediend.

In mei 2019 is ons voetverzorgingsbedrijf Pedicural Voetzorg vof gekozen voor een interview (casus gesprek) in de praktijk in de Munterstraat 6 te Schiedam. Hoe dit is verlopen leest u hierna.

Eenmaal per jaar besteedt het vakblad in een casus aandacht aan de cosmetische voetverzorging. Tijdens de zoektocht van de vakjournaliste Ellen van Kruining naar een medisch pedicure die ook cosmetische voetverzorging aanbiedt, kwam ik al snel op jullie mooie en duidelijke website terecht”, vertelt vakjournaliste Ellen van Kruining. Zodoende nam Ellen contact met ons op met de vraag of wij het leuk zouden vinden eens aan een dergelijke casus mee te werken.

Daarvoor hadden wij natuurlijk een client uit onze praktijk nodig, die aan dat artikel mee wilde werken. Uiteraard anoniem, de privacy diende gewaarborgd te zijn. Het moest om een client met wat voetproblemen en liefst ook nog een risicovoet gaan. Zo konden we laten zien dat cosmetische voetverzorging net zo goed bij deze doelgroep mogelijk is. Vakjournaliste Ellen was ook zeer geïnteresseerd in de keuze van onze instrumenten, materialen, producten. Ze wilde precies weten hoe wij daar bij de uitvoering mee om gingen.

Op onze website kunt u het hele interview/casusgesprek lezen. Ga daarvoor naar de homesite en klik onderaan op de button ‘lees meer en interview vakblad’. Of klik op onderstaande button:

Bekijk Podopost interview

Bron: Vakblad voor het voetverzorgingsbedrijf PodoPost. Editie mei 2019.

De medisch pedicures Ria en Samantha van Pedicural Voetzorg vof hebben deze gezellige- en leerzame middag ook als zeer eervol ervaren. Want, uitgekozen te worden uit de ca. 13.000 (medisch) pedicures in Nederland maak je toch bijzonder.

Ellen bedankt voor jouw keuze destijds op ons!

Terug naar overzicht

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Afspraak maken
Bekijk en schrijf reviews