Terug naar blogoverzicht

Pedicurebezoek … zelfs in de winter

Pedicurebezoek … zelfs in de winter

Als het buiten kouder wordt zijn er een hoop vrouwen die een zucht van verlichting slaken. Natuurlijk missen we de zonnige vakantiedagen, maar er zitten ook positieve kanten aan de winter; we hoeven onze benen niet meer zo vaak te scheren en onze voeten niet meer zo vaak te verzorgen, want er is niemand die ze zien de komende maanden. De medisch pedicure kan met winterslaap wordt gezegd. Toch is dit absoluut niet waar: de medisch pedicure doet meer dan alleen je nagels mooi maken. Ze verzorgen je arme, vermoeide onderdanen die in deze dagen wreed worden weggestopt in vaak knellende schoenen. Hieronder geven wij je 5 gouden tips om vooral ook in de wintermaanden uw voeten te laten behandelen door ons.

  1. Laat je bloed stromen. We kunnen allemaal een circulatieboost gebruiken als de temperaturen onder nul gaan en onze ledematen kouder worden. Hoe zou je een heerlijk warm voetbad vinden of een heerlijke voetmassage op ons Shiatsumassagetoestel. Zij staan garant voor warme voeten.
  2. Je sokken en/of panty’s blijven heel! Elke vrouw die lang niet bij de pedicure is geweest kent het wel, je trekt een paar kousen aan over je gespleten, losse nagel en; een ladder …
    Regelmatig naar de medisch pedicure gaan voorkomst dit soort taferelen.
  3. Jij bent het allerbelangrijkst! Zelfs als je man, je baby en jijzelf de enige mensen zijn die jouw voeten gaan zien de komende koude maanden, zal minimaal één van deze geweldige personen zich een stuk beter voelen als ze naar beneden kijken en een paar mooie, vrolijke, aan de zomer herinnerende voeten zien. Een medisch pedicurebehandeling geeft je een boost. Daarnaast is het een heerlijk ontspannend gevoel om je lichaam eens extra te verzorgen.
  4. Voetjevrijen! Je moet er toch niet aan denken dat je ’s avonds je bed inglipt, en dat je jouw of je partners huid opentrekt met je superscherpe eeltranden. Tijdens een goede voetbehandeling zal het eelt worden verwijderd en blijft er een heerlijk, zachte huid over.
  5. Ondervang problemen in een vroeg stadium. Als je elke 6 tot 8 weken naar een pedicure gaat, DUS OOK IN DE HERFST EN WINTER, zal de medisch pedicure in staat zijn om potentiele problemen aan je voeten in een vroeg stadium te zien en op te lossen. Inclusief ingescheurde nagel, schimmelinfecties, eczeem, ingroeiende nagels enzovoorts. Wij als medisch pedicure kunnen deze problemen oplossen of je doorsturen naar een hogere discipline.

Terug naar overzicht

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Afspraak maken
Bekijk en schrijf reviews