Terug naar blogoverzicht

Podocare; onze nieuwe productlijn

Podocare; onze nieuwe productlijn

Onlangs zijn wij een nieuwe lijn voetverzorgingsprodukten van Podocare gestart. Dit is een Italiaans voetverzorgingsmerk die de ideale combinatie van wetenschap en natuur aanhangt. Dankzij de effectieve synthese tussen natuurlijke etherische oliën en ingrediënten uit modern laboratoriumonderzoek, creëert Podocare innovatieve producten die zorgen voor de ondersteuning van alle soorten dagelijkse voetbehandelingen. Bevat geen parabenen en is dierproefvrij.

Hierna leest u meer over de verschillende toepassingsmogelijkheden van de diverse producten

Eelt en Kloven

Voedende schuim-balsem voor ruwe huid en kloven. Bevat een effectieve combinatie van 15% Ureum, Shea boter en ingrediënten rijk aan Vitamine A en E, welke de huid voedt en hydrateert. Niet vet en absorbeert snel. Werkt bijzonder verzachtend en is daarom speciaal geschikt voor voeten met sterke eeltvorming en kloven. Regelmatig gebruik stimuleert het herstel van de huid en helpt het verouderingsproces van de huid te vertragen. Regelmatig gebruik van Foamy-balsem verbetert het welzijn van de voethuid.

Eelt en Extreem droge huid

Hydraterende schuimbalsem voor de extreem droge huid en sterke eeltvorming. De formule bevat 10% Ureum en heeft een intensieve huidverzachtende functie, versterkt de huid, houdt deze elastisch en goed hydraterend. Regelmatig gebruik voorkomt sterke eeltvorming. Bevat Aloë Vera gel, deze beschermt en kalmeert de extreem droge huid. Niet vet en absorbeert snel.

Antitranspiratie: 4 Actions

Koelende schuim-balsem bij branderige voeten en ter voorkoming van overmatige transpiratie (hyperhidrose). Viervoudige werking: reduceert transpiratie, voorkomt onaangename geuren, antischimmelwerking, geeft de voeten een aangename frisheid. Het hoge gehalte aan Ureum (10%) en Shea boter houdt de huid gevoed, goed hydraterend en voorkomt blaarvorming. Niet vet en absorbeert snel. Uitermate geschikt voor sporters.

Beschermings deo

Zorg en hygiëne vormen de bescherming tegen schimmelvorming bij gezonde voeten. De werking van smeerwortel en Azorella asiatica kruid zorgt voor een positief effect bij gevoelige voeten waar de huid toch kwetsbaar en vaak geïrriteerd is, vooral tussen de tenen. De antimicrobiële en schimmelwerende eigenschappen van Undecylenic zuur en korstmossenextract versterken het hygiënisch effect, terwijl alcohol de huid en teennagels zuivert.

Nagelbescherming crème

Beschermende crème voor intensieve nagelverzorging. Direct toepasbaar op de meest geïrriteerde en gevoelige huid, ook tussen de tenen bij zeer schrale huid en vervelende jeuk. De kalmerende werking van Calendula en Rozemarijn olie gecombineerd met voedende werking van Ceramiden verzachten en maken de huid weer veerkrachtig. De antibacteriële bestanddelen beschermen en verminderen het ontstaan van ziektekiemen die de bron zijn van schimmelnagels en infecties zoals voetschimmel.

Verstevendige nagellotion

Een gecombineerde formule van antibacteriële en schimmelwerende ingrediënten biedt langdurige bescherming van Bisabolol en de werkzame stoffen verkregen van de toverhazelaar in combinatie met de bewezen effectiviteit van provitamine B5, beschermen de teen- en vingernagels waardoor deze sterk worden en er vitaler uitzien. Regelmatig gebruik beschermt breekbare en gebroken nagels, versterkt de nagelriemen en helpt schimmelnagels te voorkomen.

Wij adviseren u graag verder in onze praktijk over onze nieuwe productlijn.

Terug naar overzicht

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Afspraak maken
Bekijk en schrijf reviews