Terug naar blogoverzicht

Prettige vakantiedagen!

Prettige vakantiedagen!

Voor velen van ons is de zomervakantie nu echt in zicht! Zo ook voor het team Ria en Samantha van der Velden van Pedicural Voetzorg VOF. Dit is wel het moment om kort terug te kijken op een erg goede start die wij als medisch pedicuresalon hebben doorgemaakt in de nieuwe samenwerkingsvorm Vennootschap onder Firma tussen moeder en dochter (medisch) pedicure.

Met Samantha heeft ons team het afgelopen half jaar nog meer vorm gekregen. Zij zijn naast uitstekende (medisch) pedicures met ieder haar eigen specialisaties, ook echter teamplayers gebleken. De samenwerking tussen verschillende disciplines binnen en buiten de praktijk heeft steeds meer gestalte gekregen. En dat is een ontwikkeling om trots op te zijn en voort te bouwen!

In de zomervakantie zal de praktijk, weliswaar met een goede aangepaste bezetting, gewoon geopend blijven. Namens het complete (medisch) pedicureteam Ria en Samantha van der Velden wordt u, of u nu lekker thuis in de tuin of waar dan ook deze zal doorbrengen, een fijne zomervakantie toegewenst.

We zien u en uw voetjes graag weer terug!

Terug naar overzicht

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Afspraak maken
Bekijk en schrijf reviews