Pedicure blog

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Pedicural Voetzorg, de laatste tips en adviezen voor uw voeten of andere ontwikkelingen uit de Pedicure branche? Volg dan onze blog!

 

 

Hygiëne en infectiepreventie in de praktijk

Hygiëne en infectiepreventie in de praktijk

De praktijk is ons visitekaartje. Het schoonmaken van de praktijk hoort bij de dagelijkse werkzaamheden van de medisch pedicure. Zowel de hygiëne voor, tijdens en na de behandeling als ook de eigen hygiëne en die van de pedicurepraktijk dragen bij aan een gedegen medische voetbehandeling. Wij bespreken de belangrijkste aandachtspunten met u.

Lees meer
Niet verschijnen op afspraak

Niet verschijnen op afspraak

Niet verschijnen bij de medisch pedicure zonder af te bellen heeft consequenties. Om het aantal niet nagekomen afspraken terug te dringen hanteren wij een wegblijftarief voor cliënten die wegblijven van een afspraak zonder dit tijdig te melden bij ons.

Lees meer
Eindejaarsgroet 2023!

Eindejaarsgroet 2023!

We staan bijna op de drempel naar het nieuwe jaar. Het moment om terug te kijken. We doen dit met veel plezier en vooral dankbaarheid. Dankbaar dat we weer het vertrouwen kregen van onze cliënten. Graag willen wij weer van deze gelegenheid gebruik maken om deze hierna persoonlijk te bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen het afgelopen jaar. 

Lees meer
Kerstmis- en vakantiesluiting!

Kerstmis- en vakantiesluiting!

Gedurende het eindejaar/kerstvakantie is onze medisch pedicurepraktijk gesloten van 22 december 2023 tot en met 7 januari 2024 

Telefonisch en via de mail zijn wij dan niet bereikbaar. Na de vakantieperiode kunt u weer bellen en mailen. Een ieder een fijne kerstdagen toegewenst!

Uw medisch pedicureteam Ria en Samantha

Lees meer
Pinautomaat Wordline Yomani MU

Pinautomaat Wordline Yomani MU

Tegenwoordig zijn wij gewend overal te pinnen. Het betalen met pin wordt sterk gepromoot. Voor de client is dit handig, maar wij vroegen ons enkele jaren geleden af of dat voor ons bedrijf ook handig en rendabel was. Een pinautomaat geeft maandelijkse kosten, maar heeft ook voordelen. Voor ons was het in augustus 2016 van doorslaggevende betekenis een pinautomaat (van Wordline) aan te schaffen vanwege: minder contant geld in ons bedrijf, kostenbesparing door minder vaak geld af te storten bij de bank, gemakkelijker voor client als voor ons en van doorslaggevende betekenis de veiligheid geen/minder geld fysiek in de kassalade te hebben. Sinds 1 oktober 2023 hebben wij het nieuwste betaalterminal van Wordline Yomani MU aangeschaft.

Lees meer

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Afspraak maken
Bekijk en schrijf reviews