Terug naar blogoverzicht

Rookmelder in praktijk

Rookmelder in praktijk

Een lang gekoesterde wens van Brandweer en de Nederlandse Brandwonden Stichting om voor alle woningen met ingang van 1 juli 2022 rookmelders verplicht te stellen. Echter, met alleen een wettelijke verplichting zijn we er nog niet. Daar wordt mee bedoeld dat het aantal aanwezige rookmelders in een woonhuis te gering en slecht van kwaliteit zijn voor de meest optimale veiligheid. Pedicural Voetzorg vindt het niet meer dan logisch dat u als client bij ons in de praktijk een veilig gevoel moet hebben. Welk gevoel, leest u hierna.

Men hoeft volgens de wet nergens aan te voldoen met betrekking tot de specificaties van de rookmelder. De melders moeten wel voldoen aan de NEN-14604 norm en een CE keurmerk hebben. Wij hebben niet alleen 1 rookmelder per etage als wettelijk minimum. Wij hebben elke ruimte inclusief alle vluchtroutes voorzien, dus ook de praktijkruimte van een rookmelder en opgehangen op die locaties/afstanden zoals door Brandweer voorgeschreven. Tevens voorzien van 10 jaar durende lithium batterijen en ook nog als draadloos koppelbaar van het merk FireAngel WST-630T aangesloten op elkaar.

Het best, optimale gevoel van veiligheid hebben wij voor ons en u als client aangebracht. Geruststellend en fijn om te weten toch?

Terug naar overzicht

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Afspraak maken
Bekijk en schrijf reviews