Terug naar blogoverzicht

SHELL-campagne samen voor een duurzame reis; Pedicural Voetzorg vof uitgenodigd!

SHELL-campagne samen voor een duurzame reis; Pedicural Voetzorg vof uitgenodigd!

Circa 3 maanden geleden hebben wij ons ingeschreven voor de energiescan die SHELL heeft uitgeschreven. De consultant ‘De Duurzame Adviseurs’, die voldeed aan de SHELL criteria, heeft zich bereid verklaard ieder deelnemend bedrijf (maximaal 100!) te adviseren over de mogelijkheden met betrekking tot de (verdere) uitvoer van verduurzaming binnen de bedrijfsvoering van zijn/haar bedrijf.


SHELL heeft wel als voorwaarde gesteld dat maar 100 bedrijven, waarvan 50 in de Regio Rotterdam en 50 in de Regio Moerdijk, mee mogen doen om de verduurzaming binnen deze deelnemende bedrijven te belonen met een duurzaamheidspremie. Pedicural Voetzorg is hiervoor geselecteerd en al benaderd door De Duurzame Adviseurs.


Lees meer:


Op 26 juli 2022 hebben wij via een onlineverbinding ons inventarisatieschema van (groen) stroomverbruik 2021-2022/ duurzame aanschaffingen zoals de 2 elektrische bedrijfsauto’s, zonnepanelen, warmtepomp en alles wat van invloed kan zijn om het stroomverbruik en daardoor CO-uitstoot van 2021 naar 2022 nog verder te reduceren. Het uiteindelijke resultaat van deze campagne is, daar waar nog mogelijkheden tot verduurzaming zijn, een rapport wat naar aanleiding van een adviesgesprek en een voorstel (CO2 footprint en reductieplan) gepresenteerd wordt aan ons om het bedrijf nog verder te verduurzamen op basis van ons werkterrein en voornaamste activiteit(en). Waarna Pedicural Voetzorg vof de gedane voorstellen zal omzetten in nog verdere aanpassingen/maatregelen op verduurzaming. SHELL zal hiervoor een campagnebijdrage als startbedrag leveren. Een mooi duurzaam initiatief van zo’n grote reus toch?


Duurzame groet van uw medisch pedicures

Terug naar overzicht

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Afspraak maken
Bekijk en schrijf reviews