Terug naar blogoverzicht

Tips voor herfstvoeten

Tips voor herfstvoeten

Fijne passende schoenen

Heel de zomer lang hebben de voeten de ruimte gehad in luchtige schoenen of goede slippers. Kies daarom voor goed passende- en lekker zittende schoenen. Zijn ook je sokken van goede kwaliteit. Kies het liefst katoenen sokken, liever geen badstof sokken, want deze laten geen lucht door. Investeer dus in een paar goede schoenen en sokken.

Voetenverwenkuurtje (thuis)

De hele herfst zullen je voeten niet meer te zien zijn. Maar dat je ze geen aandacht meer hoeft te geven heb je mooi verkeerd gedacht! Ook je voeten hebben rechten. Namelijk het recht op een heerlijke verwenkuur. Begin met een heerlijke voetscrub om de dode huidcellen te verwijderen en de bloedsomloop te stimuleren. Daar krijg je lekkere warme voeten van. Neem een voetenbadje met een lekkere bruistablet of badzout met lauwwarm water. Droog vervolgens je voeten goed af, knip je nagels, verwijder wat zomereelt en smeer een goed hydraterende voeten crème of Arganolie op de prachtige voeten! Ga er met het eelt verwijderen nooit te lang mee door! Teveel eelt/huid weghalen is uiteindelijk ook pijnlijk en de beschermende laag wordt hiermee aangetast.

Hippe teennagels

Allereerst dient de nagellak van de teennagels te worden verwijderd en laat deze kaal zodat de nagels weer even lekker lucht kunnen krijgen. Je teennagels zien mensen het eerst als ze kijken naar je voeten. Kalknagels en andere vreemde teennagelkwesties zijn dus uit den boze! Ook je teennagels hebben wat verzorging nodig. Dat betekent dat je je nagels goed recht moet knippen met een goede nagelknipper. Duw je nagelriemen terug en smeer een mooi nagellakje op je teennagels. U kunt ook bij ons in de praktijk uw nagels laten lakken met CND-nagellak. Deze is de absolute marktleider nummer één in de professionele nagelbranche Zie daarover meer op onze website.

Terug naar overzicht

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Afspraak maken
Bekijk en schrijf reviews