Terug naar blogoverzicht

WandelWol®

WandelWol®

Blaren kunnen tijdens een mooie wandeltocht je plezier flink in de weg zitten. Vooral bij langere afstanden neemt het risico op blaren toe. Bijvoorbeeld bij de vierdaagse van Nijmegen. Elk jaar verbaast het ons dat tijdens de Nijmeegse vierdaagse de blarenposten weer vol zitten. Blaren ontstaan kort gezegd door wrijving en/of druk en zijn zeer hinderlijk tijdens het wandelen. Kortom, het laatste dat je wilt is om niet strompelend over de Via Gladiola te gaan. Natuurlijk zijn blaren niet altijd te voorkomen maar met WandelWol® kan dit goed worden voorkomen. Hieronder gaan we uitvoerig in over het WandelWol®.

WandelWol®: speciale antidruk-wol voor de voeten

Heerlijke zachte wol speciaal voor de voeten. Het werkt druk-ontlastend, verzacht en helpt blaren te voorkomen. Hiermee loopt u als het ware op wolkjes. Ideaal voor mensen die veel wandelen, sporten of wandelvakantie houden.

  • Gemaakt van 100% schapenwol
  • Werkt druk-ontlastend en huid herstellend
  • 100% biologisch afbreekbaar
  • Herbruikbaar

Wat is WandelWol®

WandelWol® zijn plukjes super zachte en mild reinigende schapenwol, zonder chemische toevoegingen of bewerkingen. Het is een zachte, heilzame voering in de vorm van een luchtige pluk wol. Deze speciale wol voor de voeten kan gedragen worden in uw schoenen en helpt pijnlijke voeten en blaren te voorkomen.

Heilzame werking

Schapenwol bevat van nature een zacht en verzorgend laagje lanoline, ook wel wolvet genoemd. Dit houdt uw voeten zacht en soepel. Daarnaast kan de huid van vochtige voeten zacht worden door wandelen of sporten. Hierdoor is de huid kwetsbaarder en meer vatbaar voor blaren. Schapenwol is luchtig, absorbeert transpiratievocht en ventileert goed. Zo krijgt vocht geen vat op uw voeten. Reeds ontstane blaren worden door de wol verzacht en tegelijkertijd helpt het nieuwe blaarvorming te voorkomen. Het werkt ook verzachtend bij likdoorns, hielspoor, stootnagels, wintertenen en vervelende drukplekken.

Hoe gebruik ik WandelWol® voor de voeten

De wol kunt u rond uw tenen en voorvoeten verdelen. Vervolgens doet u uw sokken eroverheen en stapt u in uw schoenen. WandelWol® is te gebruiken in al uw schoenen: pumps, sportschoenen, wandelschoenen, laarzen etc.

Terug naar overzicht

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Afspraak maken
Bekijk en schrijf reviews