Diabetes voetzorg

Het is belangrijk dat voor een diabetes patiënt de voeten goed verzorgd worden. Door vroegtijdig te beginnen met pedicure behandelingen kunt u op lange termijn problemen voorkomen met uw voeten.

De voeten worden bij een eerste behandeling gescreend, voordat de voeten behandeld worden. Een screening is bedoeld om eventuele vroegtijdige risicofactoren te ontdekken indien nodig actie te ondernemen naar de huisarts, podotherapeut of diabetes verpleegkundige.

Diabetische screening

Bent u benieuwd wat een diabetische screening inhoud? Wij vertellen u graag meer over hoe de screening in zijn werking gaat.

Lees meer

Vergoedingen

De kans is groot dat uw behandelingen worden vergoed door uw verzekeraar. Wij vertellen u hier graag meer over op onze diabetische vergoedingen pagina.

Afspraak maken

Wilt u meer informatie over voetzorg als diabetes? Bel ons op 010-2620357 of maak een afspraak via afsprakenformulier.

Pedicure afspraak maken
Of bel
010 262 03 57

Voordelen

Bent u opzoek naar een ambulant pedicure in het Marnix Revalidatiecentrum?

Afspraak maken

Wat andere cliënten zeggen

5

Ik ben lang niet geweest, omdat mijn eksteroog uiteindelijk helemaal weg was. Als ik deze weer aan voel komen, dan gebruik ik nog de prothese van destijds om de druk van mijn schoenen te verminderen. Bovendien heb ik er in de zomer minder last van. Wellicht heb ik in de wintermaanden jullie hulp weer nodig. PS: waar ik "normaal" heb geantwoord, zijn veelal vragen waar ik eigenlijk niet mee te maken heb gehad, dus eigenlijk "niet van toepassing"

- Anneke Hekman

 

Bekijk alle reviews
Bekijk en schrijf reviews