Diabetes voetzorg

Het is belangrijk dat voor een diabetes patiënt de voeten goed verzorgd worden. Door vroegtijdig te beginnen met pedicure behandelingen kunt u op lange termijn problemen voorkomen met uw voeten.

De voeten worden bij een eerste behandeling gescreend, voordat de voeten behandeld worden. Een screening is bedoeld om eventuele vroegtijdige risicofactoren te ontdekken indien nodig actie te ondernemen naar de huisarts, podotherapeut of diabetes verpleegkundige.

Diabetische screening

Bent u benieuwd wat een diabetische screening inhoud? Wij vertellen u graag meer over hoe de screening in zijn werking gaat.

Lees meer

Vergoedingen

De kans is groot dat uw behandelingen worden vergoed door uw verzekeraar. Wij vertellen u hier graag meer over op onze diabetische vergoedingen pagina.

Afspraak maken

Wilt u meer informatie over voetzorg als diabetes? Bel ons op 010-2620357 of maak een afspraak via afsprakenformulier.

Pedicure afspraak maken
Of bel
010 262 03 57

Voordelen

Bent u opzoek naar een ambulant pedicure in het Marnix Revalidatiecentrum?

Afspraak maken

Wat andere cliënten zeggen

5

Ja, ik ben super tevreden. Prachtige praktijk , schoner dan schoon, met een professional, die haar vak verstaat als geen ander. Enorm veel vakkennis heeft en ..... Altijd goede adviezen geeft, gevraagd en ongevraagd en dat is fantastisch! Maar ook de dochter treedt in die zelfde 'voetsporen'. Die is ook super! Tegen een ieder die voetzorg nodig heeft zou ik willen zeggen DOEN, want ik gun je een ' RIA'

- Anoniem

 

Bekijk alle reviews