SHELL Nederland beloont energietransitie van Pedicural Voetzorg

Wat is energietransitie

De energietransitie is de overgang van het gebruik van fossiele energie naar energie uit hernieuwbare bronnen. Denk hierbij aan opgewekte energie door zonnepanelen. De energietransitie wordt wel eens de grootste naoorlogse verbouwing van Nederland genoemd. Iedereen krijgt ermee te maken, van bewoner tot bedrijf. Hoewel het beleidsmatig kader vaak nog ontbreekt, worden er door verschillende disciplines grote stappen gezet. Want wie of wat je ook bent, je zult in beweging moeten komen om deze transitie te omarmen.

Waarom energietransitie

Klimaatverandering is een wereldwijd probleem. Het klimaatakkoord geeft aan wat ons te doen staat om de energietransitie in Nederland in beweging te krijgen. Bedrijven zijn zoekende naar hoe ze al die maatregelen concreet kunnen maken en tot uitvoering kunnen brengen. Hiervoor moet men flink uit de comfortzone stappen. Pedicural Voetzorg heeft daar al in 2020 een aanvang mee gemaakt en heeft in 2023 nagenoeg zijn doel al bereikt door vele duurzame investeringen te hebben gedaan. Van zonnepanelen tot elektrische auto’s en van warmtepomp tot HR++ glas om maar enkele voorbeelden te noemen.

Dit is niet geheel onopgemerkt gebleven. Pedicural Voetzorg is in augustus 2022 benaderd door de Duurzame Adviseurs in opdracht van SHELL Nederland. SHELL Nederland is de samenwerking aangegaan met 50 ondernemers in de SHELL Regio Moerdijk en 50 ondernemers in de SHELL Regio Pernis. Pedicural Voetzorg werd tot deze laatste groep uitverkoren en heeft een gratis energiescan en een bedrag van SHELL ontvangen voor verdere besparingsmaatregelen.

SHELL Nederland waardeert Pedicural Voetzorg

Om redenen dat Pedicural Voetzorg een heel hoog scorend vermogen heeft ontwikkeld op het gebied van energietransitie en verduurzaming is Pedicural Voetzorg in mei 2023 door SHELL Nederland, maar nu rechtstreeks, benaderd voor het houden van een interview op het gebied van verduurzaming en energietransitie. Aansluitend heeft de fotograaf van SHELL Nederland op 31 mei 2023 een fotoshoot van de medisch pedicures van Pedicural Voetzorg in de praktijk en daarbuiten gemaakt. Dit om een ‘gezicht’ bij het artikel te plaatsen.

Website SHELL Nederland

De medisch pedicures van Pedicural Voetzorg hebben een zgn. Consent Form ondertekend. Dit ter goedkeuring van plaatsing van het interview en foto(‘s) op de website van SHELL Nederland, alsmede voor eventuele plaatsing in newspapers, posters, brochures, conferences etc.
Dit alles met als doelstelling ook andere ondernemers te motiveren het pad van de energietransitie en verduurzaming te omarmen en in te slaan.

SHELL logo Samen voor een duurzame wijk
Pedicure afspraak maken
Bestel nu jouw cadeaubon en geef hem cadeau!
Pedicure afspraak maken
Of bel
010 262 03 57

Voordelen

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Maak een afspraak

Wat andere cliënten zeggen

5

Na terugkeer in Nederland begin 2015, had ik een nieuwe (medisch) pedicure nodig. Wat een geluk dat ik Ria leerde kennen. In één woord: vakkundig, kennis van zaken en heel prettig in de omgang. Aan een ieder die een medisch pedicure nodig heeft, kan ik alleen maar doorgeven dat je bij Ria op de juiste plek bent.

- Gerard de Lange

 

Bekijk alle reviews
Bekijk en schrijf reviews