Medisch pedicure betekenis

Een pedicure houdt zich bezig met de verzorging van de voet en het behandelen van nagel- en huidaandoeningen, maar voert geen specialistische behandelingen uit. Dit doet een medisch pedicure wel. Een medisch pedicure voert specialistische behandelingen uit, zoals het behandelen van een risicovoet. Een risicovoet is een gevolg van een ziekte (o.a. reuma, diabetes mellitus, Parkinson, kanker en dementie) of andere oorzaken zoals ouderdom en verwaarlozing. Afhankelijk van de klachten van de cliënt voert de medisch pedicure de passende specialistische behandeling uit. Zij kent de juiste technieken, materialen en werkvolgorde.

Voorkomende behandelingen van een medisch pedicure kunnen zijn:

  • Nagelbeugels plaatsen
  • Ortheses maken
  • Drukvrij leggen
  • Nagelreparatie met een acryltechniek

Bij Pedicural Voetzorg kunt u naast medische behandelingen ook terecht voor cosmetische behandelingen en diabetische screening.

Kwalificaties

Een medisch pedicure is niet alleen in staat om problemen op te lossen omtrent uw voeten, maar ook om op adequate wijze veiligheid-, kwaliteit-, arbo-, en milieubeleid voor haar eigen bedrijf te ontwikkelen, hieraan richting te geven en het te borgen binnen haar bedrijf, zodat gewerkt wordt volgens de geldende bedrijfsrichtlijnen en procedures. Wij beschikken dan ook over de juiste kwalificaties om dit te waarborgen.

Kennis

Bij Pedicural Voetzorg zijn wij dan ook continu bezig met het blijven vergaren van nieuwe kennis, zodat wij de problemen aan uw voeten kunnen oplossen. Heeft u een vraag of een probleemstelling? Neem dan gerust contact met ons op en wij zullen uw vraag beantwoorden.

Afspraak maken

Bent u op zoek naar een medisch pedicure? Dan helpen wij u graag bij Pedicural Voetzorg.

Afspraak maken

Pedicure afspraak maken
Of bel
010 262 03 57

Voordelen

Bent u benieuwd naar de vergoedingen voor 2018?

Bekijk vergoedingen

Wat andere cliënten zeggen

5

Hallo allen, even een kort berichtje. Wij zijn heel tevreden over deze medisch pedicure. We kunnen zonodig altijd een beroep op haar (Ria) doen. We hopen nog lang klant van haar te zijn. Fam. Anoniem

- Anoniem

 

Bekijk alle reviews
Bekijk en schrijf reviews