Wie zijn wij

Een kennismaking op een website is nooit erg persoonlijk. Deze site dient dan ook uitsluitend om ons kort aan u zakelijk te presenteren. Mijn naam is Ria van der Velden en ben een ervaren medisch pedicure met een brede opleiding. Ik werk vanuit onze praktijk en aanvullend ook ambulant (aan huis) in Schiedam. Mijn dochter Samantha van der Velden is sinds augustus 2016 als gediplomeerd pedicure tot de pedicurepraktijk Pedicural Voetzorg toegetreden. Zij is eveneens werkzaam in en vanuit de praktijk, alsmede ambulant in Vlaardingen. Daarnaast verrichten wij samen de voetverzorging in Zorgcomplex DrieMaasStede Schiedam en Revalidatiecentrum Marnix te Vlaardingen.

De pedicurepraktijk is gelegen aan de Munterstraat 6 te Schiedam met ruime gratis parkeergelegenheden.

Kennis en ervaring

U kunt bij ons terecht voor een standaard voetbehandeling, deelbehandeling of cosmetische voetbehandeling. Tevens bent u bij ons aan het goede adres voor de zgn. risicovoeten; deze kunnen ontstaan zijn ten gevolge van diabetes, reuma, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing. Binnen de praktijk is er ook een uitgebreide kennis en ervaring aanwezig op het gebied van orthesiologie, nagelregulatie- en reparatie en antidruktechnieken. Daarmee zijn de behandelingsmogelijkheden van complexere voet- en nalgelproblematiek vergroot. Er wordt gewerkt volgens de vastgestelde richtlijnen en wij zijn alert wanneer de cliënt moet worden doorgestuurd naar een hogere discipline. Graag verwijzen wij u naar het volledige beroepscompetentieprofiel.

Onze dienstverlening geniet vertrouwen

Al vanaf 2005 wordt er bij ons ambulant gewerkt en sinds 2011 bestaat ook de mogelijkheid in onze praktijkruimte aan de Munterstraat 6 te Schiedam een voetbehandeling te krijgen. Ons cliëntenbestand heeft inmiddels een stormachtige groei meegemaakt. Kennelijk zijn onze huidige cliënten tevreden over ons werk. Zonder valse bescheidenheid zijn daarvoor een tweetal oorzaken aan te wijzen.

  • De sleutelwoorden ‘klantvriendelijkheid’ en ‘klantgerichtheid’ staan bij ons voorop.
  • De dienstverlening is op maat en specifiek gericht volgens een behandelplan en op de vraag van de cliënt.

Kortom, wij geven de voeten de aandacht én tijd die zij verdienen!

Uw voeten in goede handen

De opbouw van ons huidige cliëntenbestand is zeer gevarieerd. Van reguliere cliënten in de praktijk of aan huis tot zelfstandig wonende ouderen aan huis, aangesloten bij Careyn. Tevens zijn wij elke maandag en dinsdag als enig vaste (gecontracteerde) pedicures werkzaam in verzorgingstehuis DrieMaasStede te Schiedam en op donderdag in Revalidatiecentrum Marnix te Vlaardingen. De rest van de week zijn wij wisselend ambulant of in onze praktijk werkzaam.

Informatie voor een geslaagde (voet)relatie

Mogelijk heeft u in het voorgaande een aantal zaken gelezen die voor uw voeten van enige betekenis kunnen zijn. Als u op dit moment meer wilt dan u nu heeft, bent u van harte welkom voor een eerste voetbehandeling bij ons. Laat u geheel vrijblijvend informeren over de diverse behandelingsmogelijkheden en de bijbehorende tarieven. U kunt erop vertrouwen dat uw keuze op ons een eerste aanzet zal zijn voor een optimale voetverzorging.

Pedicure afspraak maken
Bestel nu jouw cadeaubon en geef hem cadeau!
Pedicure afspraak maken
Heeft u toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!
Of bel
010 262 03 57

Voordelen

Heeft u nog een vraag of wilt u weten waar wij zijn gevestigd?

Contact/locatie

Wat andere cliënten zeggen

5

Vlotte en deskundige behandeling en goed advies gekregen!

- Anoniem

 

Bekijk alle reviews