Wie zijn wij

Een kennismaking op een website is nooit erg persoonlijk. Deze site dient dan ook uitsluitend om ons kort op zakelijk vlak te presenteren. Mijn naam is Ria van der Velden en ben een ervaren medisch pedicure met een brede opleiding. Mijn dochter Samantha Lans- van der Velden is per 1 januari 2017 als gediplomeerd medisch pedicure en nagelstyliste tot de medisch pedicure praktijk Pedicural Voetzorg Vof toegetreden. Zij is eveneens werkzaam in en vanuit de praktijk, alsmede ambulant in Vlaardingen.

De pedicurepraktijk is gelegen aan de Munterstraat 6 te Schiedam met ruime gratis parkeergelegenheden.

Kennis en ervaring

U kunt bij ons terecht voor een deelbehandeling (Pedicure Mini), standaard voetbehandeling (Pedicure Basis) of standaard voetbehandeling i.c.m. CND™SHELLAC™ (Pedicure Basis de Luxe). Tevens kunt u bij ons terecht voor risicovoeten die kunnen ontstaan ten gevolge van diabetes mellitus, reuma, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing. Binnen de praktijk is er ook een uitgebreide kennis en ervaring aanwezig op het gebied van orthesiologie, nagelregulatie- en reparatie en antidruktechnieken. Daarmee zijn de behandelmogelijkheden van complexere voet- en nalgelproblematiek vergroot. Er wordt gewerkt volgens de vastgestelde richtlijnen en wij zijn alert wanneer de cliënt moet worden doorgestuurd naar een hogere discipline. Graag verwijzen wij u naar het volledige beroepscompetentieprofiel.

Onze dienstverlening geniet vertrouwen

Al vanaf 2005 wordt er bij ons ambulant gewerkt en sinds 2011 bestaat ook de mogelijkheid in onze praktijkruimte aan de Munterstraat 6 te Schiedam een voetbehandeling te krijgen. Ons cliëntenbestand heeft inmiddels een stormachtige groei doorgemaakt. Kennelijk zijn onze huidige cliënten tevreden over ons werk.

  • De sleutelwoorden ‘klantvriendelijkheid’ en ‘klantgerichtheid’ staan bij ons voorop.
  • De dienstverlening is op maat en specifiek opgesteld volgens een behandelplan en op de vraag van de cliënt.

Kortom, wij geven uw voeten de aandacht én tijd die zij verdienen!

Uw voeten in goede handen

De opbouw van ons huidige cliëntenbestand is zeer gevarieerd. Om deze gevarieerde clientèle van een goede dienstverlening te voorzien zijn wij als medisch pedicure breed geschoold en aangesloten bij de landelijke branchevereniging ProVoet en ingeschreven in het Kwaliteits Register Pedicures.

Informatie voor een geslaagde (voet)relatie

Mogelijk heeft u in het voorgaande een aantal zaken gelezen die voor uw voeten meerwaarde kunnen bieden. Laat u geheel vrijblijvend informeren over de diverse behandelingsmogelijkheden en de bijbehorende tarieven. U kunt erop vertrouwen dat uw keuze voor ons een eerste aanzet zal zijn voor een optimale voetverzorging.

Interview Podopost

Podopost interview 'vakinhoudelijk'

Bron: Vakblad voor het voetverzorgingsbedrijf PodoPost. Editie mei 2019.

Podopost interview 'duurzaamheid en energiecrisis'

Bron: Vakblad voor het voetverzorgingsbedrijf PodoPost. Editie februari 2023.

Pedicure afspraak maken
Bestel nu jouw cadeaubon en geef hem cadeau!
Pedicure afspraak maken
Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!
Of bel
010 262 03 57

Voordelen

Heeft u nog een vraag of wilt u weten waar wij zijn gevestigd?

Contact/locatie

Wat andere cliënten zeggen

4.5

Vriendelijk, vlot, netjes. Tijdens de behandeling een praatje, dan over dit, dan over dat.

- P. van der Geer

 

Bekijk alle reviews
Bekijk en schrijf reviews