Voetverzorging oudere voet

Gemiddeld lopen we in ons leven 3x de aarde rond. Het is dan toch niet verwonderlijk, dat onze voeten vanaf onze 40ste verjaardag met de eerste veranderingen te maken krijgen, die daarmee te maken hebben.

Veranderingen die kunnen optreden zijn bijvoorbeeld:

  • Verminderde doorbloeding van de nagelwortel, waardoor de groei van de nagel vertraagt en de conditie van de nagel afneemt.
  • Ontstaan van ribbels op de nagels.
  • Grijsgeel verkleuren van de nagels
  • Droger en dunner worden van de huid

Daarnaast brengt het ouder worden mee, dat we minder soepel worden en minder kracht krijgen, waardoor het lastiger wordt om de nagels aan de voeten te knippen. Het gevaar is dan dat verwaarlozing van de voeten kan ontstaan.

Een goede voetverzorging kan er aan bijdragen, dat de ouder wordende voet nog vele kilometers, zonder grote klachten kan afleggen. Als medisch pedicure heb ik een professionele kijk op de gezondheid van uw voeten en ben ik u graag van dienst bij de verzorging van uw voeten.

Bij elke pedicure behandeling van uw voeten, analyseer ik de conditie, inventariseer ik de aanwezigheid van eventuele klachten en los die op, voorzover dat mogelijk is. Mochten er ernstige klachten zijn, dan kan ik u doorverwijzen naar uw huisarts of podotherapeut.

Tips voor voetverzorging

Wilt u tips voor voetverzorging oudere voet? Bekijk tips

Pedicure afspraak maken
Of bel
010 262 03 57

Bent u benieuwd naar onze tarieven?

Bekijk tarieven

Wat andere cliënten zeggen

4

Ben zeer tevreden over deze beide pedicures. Keurig nette salon.

- Onbekend

 

Bekijk alle reviews
Bekijk en schrijf reviews