Voetverzorging van cliënten met reuma

Als u aan reuma lijdt, kunt u met diverse complicaties aan uw voeten te maken hebben of krijgen. Mogelijke complicaties kunnen zijn:

  • Ontstekingsprocessen in de voet
  • Vergroeiingen van de voet
  • Standverandering van de voet en tenen
  • Verandering van het voetweefsel
  • Verandering van de teennagels

Wellicht heeft u als gevolg van deze complicaties last van ongewenste eelt- en likdoornvorming, net als meer dan 80% van mensen met reuma. Reden genoeg om uw voeten extra aandacht te geven. Als medisch pedicure zijn wij opgeleid uw voeten die aandacht te geven en u te behandelen bij de meer complexe voetproblemen, die bij reuma helaas niet altijd te vermijden zijn.

Om de conditie van uw voeten te controleren, doen wij in overleg met u tenminste 1x per jaar een screening van uw voeten, waarbij wij kunnen kijken naar de beweeglijkheid van uw voeten en de temperatuur. Bij bepaalde complicaties kunnen wij u doorverwijzen naar de huisarts of podotherapeut.

Indien nodig geven wij u adviezen over uw schoenen en over de thuisverzorging van uw voeten.

Tips voor voetverzorging

Wilt u tips voor voetverzorging met reuma? Bekijk tips

Pedicure afspraak maken
Of bel
010 262 03 57

Bent u benieuwd naar onze tarieven?

Bekijk tarieven

Wat andere cliënten zeggen

4.5

Vragen zijn voor mij moeilijk te beantwoorden. De pedicure komt aan huis, nooit in de praktijk geweest. Toch maar beantwoord met goed er was geen andere mogelijkheid om kenbaar te maken dat je er nooit geweest bent.

- Ans van Soest

 

Bekijk alle reviews
Bekijk en schrijf reviews