Nagelreparatie/ nagelprothese

De nagelreparatie of nagelprothese is een techniek waarbij wij de natuurlijke nagel geheel of gedeeltelijk vervangen door een kunstnagel. Deze kunstnagel wordt gemaakt van gel of acryl. De gelnagel of acrylnagel is niet alleen een cosmetische verfraaiing. Met deze techniek kunnen wij afgebroken-, gescheurde- of gespleten nagels herstellen. Tevens is het mogelijk om dunne nagels te verstevigen, ontbrekende nagelhoekjes op te vullen, of een nagel te corrigeren en te begeleiden in de groei. Door middel van nagelreparatie wordt de nagel verlengd of gerepareerd waardoor u weer een normale nagel heeft. De prothese voelt natuurlijk aan en past goed bij de natuurlijke nagel.

Als er zich geen problemen voordoen (drukpunten, loslaten of speciale ziekten!), groeit de gel met de gezonde nagel uit. De tijdsduur van de behandeling tot er weer een gezonde nagel is gegroeid, is geheel afhankelijk van het feit in welke staat de teennagel verkeerd. Gemiddeld duurt dit 10 tot 12 maanden. Ter controle en om permanent een mooi resultaat te behouden moet de gecorrigeerde nagel iedere 4 á 5 weken worden behandeld door ons. Voor meer informatie of advies over deze nagelreparatietechniek, kunt u ons bellen via 010-2620357 of het contactformulier invullen.

 

Download specialistische technieken folder

 

Pedicure afspraak maken
Of bel
010 262 03 57

Voordelen

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Maak een afspraak

Wat andere cliënten zeggen

5

Ja, ik ben super tevreden. Prachtige praktijk , schoner dan schoon, met een professional, die haar vak verstaat als geen ander. Enorm veel vakkennis heeft en ..... Altijd goede adviezen geeft, gevraagd en ongevraagd en dat is fantastisch! Maar ook de dochter treedt in die zelfde 'voetsporen'. Die is ook super! Tegen een ieder die voetzorg nodig heeft zou ik willen zeggen DOEN, want ik gun je een ' RIA'

- Anoniem

 

Bekijk alle reviews
Bekijk en schrijf reviews