Financiële vragen

 

Jazeker, wij prefereren liever pinnen dan contant. Niet alleen makkelijk voor u maar ook zeker voor de veiligheid.

Naast contante betaling, op factuur (rekening) is er ook de mogelijkheid om te Pinnen.

Het ligt aan de polis, die u hebt afgenomen bij uw Zorgverzekeraar, of u in aanmerking komt voor een behandeling die geheel of gedeeltelijk wordt vergoed. Indien uw huisarts u voor deskundige behandeling doorverwijst naar de medisch pedicure of pedicure+ omdat u in de zogenaamde risicogroep valt (diabetes, reuma, risicovoet), komt u eventueel in aanmerking voor vergoeding. Uw medisch pedicure kan u daarover voorlichting bieden, maar het ligt binnen uw eigen verantwoordelijkheid om uzelf naar behoren en behoefte, eventueel aanvullend, te verzekeren.

bekijk Vergoedingen

De hoogte van de vergoeding door de Zorgverzekeraar hoeft niet even hoog te zijn als de factuur van uw medisch pedicure. Mogelijk valt de vergoeding binnen de hoogte van de factuur, maar het kan ook voorkomen dat de medisch pedicure u een (iets) hoger bedrag in rekening brengt. Dat kan bijvoorbeeld samenhangen met de gecompliceerdheid van de behandeling en/of de hoogte van de door de Nederlandse Zorgautoriteit aan Zorgverzekeraars opgelegde/vastgestelde vergoedingen. Het beste kunt u de vergoeding van de Zorgverzekeraar beschouwen als een bijdrage in de vergoeding van uw kosten. Informeert u daarom ALTIJD voorafgaande aan de behandeling bij uw medisch pedicure over de te volgen procedure.

bekijk Vergoedingen

 

Is uw vraag nog niet beantwoord? Contact opnemen

Pedicure afspraak maken
Of bel
010 262 03 57

Voordelen

Bent u benieuwd naar de vergoedingen voor 2024?

Bekijk vergoedingen

Wat andere cliënten zeggen

4.5

Vragen zijn voor mij moeilijk te beantwoorden. De pedicure komt aan huis, nooit in de praktijk geweest. Toch maar beantwoord met goed er was geen andere mogelijkheid om kenbaar te maken dat je er nooit geweest bent.

- Ans van Soest

 

Bekijk alle reviews
Bekijk en schrijf reviews