Praktijk

Via een brede oprit komt u door de voordeur in onze modern ingerichte salon, waar met de nieuwste technieken wordt gewerkt. Het klantensysteem is volledig beveiligd geautomatiseerd. Er is een ruim aanbod van diverse voetverzorgingsprodukten van het merk 'Podocare', zodat u thuis uw voeten goed kunt onderhouden. Bekijk ons productaanbod onder de knop 'Producten'.

Bekijk route of neem contact op

Pedicuremotor en behandelstoel

Wij werken met een voor de zware praktijk nat-techniek Masterspray pedicuremotor die een koele vloeistof (water) op de teen of deel van de voet sproeit tijdens het frezen. Dit voelt aangenaam aan en zorgt voor een vrijwel pijnloze behandeling. De hydraulische 5 motoren Gharieni behandelstoel kan in diverse standen met het voetpedaal bediend worden. U kunt zo ‘instappen’.

Kortom, het is beslist de moeite waard om onze praktijk te bezoeken. U bent van harte welkom! Neem wel van tevoren contact met ons op, want wij werken uitsluitend op afspraak. Dit kan telefonisch of via het afspraakformulier.

Pedicure afspraak maken
Bestel nu jouw cadeaubon en geef hem cadeau!
Pedicure afspraak maken
Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!
Of bel
010 262 03 57

Voordelen

Heeft u nog een vraag of wilt u weten waar wij zijn gevestigd?

Contact/locatie

Wat andere cliënten zeggen

5

Hallo allen, even een kort berichtje. Wij zijn heel tevreden over deze medisch pedicure. We kunnen zonodig altijd een beroep op haar (Ria) doen. We hopen nog lang klant van haar te zijn. Fam. Anoniem

- Anoniem

 

Bekijk alle reviews
Bekijk en schrijf reviews