Pedicure blog

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Pedicural Voetzorg, de laatste tips en adviezen voor uw voeten of andere ontwikkelingen uit de Pedicure branche? Volg dan onze blog!

 

 

Winter onder de voeten

Winter onder de voeten

De herfst en de winter stellen je voeten weer voor andere uitdagingen met o.a. wintervoeten. Er kunnen scheuren en barsten in de eeltlaag op je voeten ontstaan, en je kunt last krijgen van wintervoeten, pijnlijke likdoorns en van wintertenen. Hoe loods je je voeten goed de winter door?

Lees meer
Winterdip en tips

Winterdip en tips

Een winterdip is geen officiële aandoening en toch lijden er jaarlijks duizenden mensen aan. Een winterdip is veel minder heftig dan een winterdepressie. We spreken van een winterdip als je last hebt van een slecht humeur door de korte dagen, dat het vroeger donker wordt of dat het klimaat verandert en je daar niet vrolijk van wordt. Je kunt dan minder zin hebben om naar buiten te gaan of wat minder actief te worden. Wat de voeten met de winterdip te maken heeft, leest u in tip 5. De overige krijgt u er van ons bij.

Lees meer
Wist u dat ….

Wist u dat ….

In 'Wist u dat' deel 11 vertellen wij een aantal feitjes over de voeten.

Lees meer
Sinterklaas … wie kent hem niet!!

Sinterklaas … wie kent hem niet!!

Opzoek naar een origineel Sinterklaas cadeau? Bestel de Pedicural Voetzorg cadeaubon en laat iemand zijn voeten verwennen.

Lees meer
Wist u dat ….

Wist u dat ….

In 'Wist u dat' deel 10 vertellen wij een aantal feitjes over de voeten.

Lees meer

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Afspraak maken
Bekijk en schrijf reviews