Pedicure blog

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Pedicural Voetzorg, de laatste tips en adviezen voor uw voeten of andere ontwikkelingen uit de Pedicure branche? Volg dan onze blog!

 

 

Vakantiesluiting praktijk

Vakantiesluiting praktijk

In verband met vakantie is de praktijk van Pedicural Voetzorg Vof gesloten in week 37, 38 en gedeeltelijk week 39. Dit betekent dat wij van maandag 10 september 2018 t/m maandag 24 september 2018 niet aanwezig zijn en de telefoon niet aan kunnen nemen.

Lees meer
Praktische informatiebrochure Diabetes

Praktische informatiebrochure Diabetes

Over Diabetes Mellitus valt heel veel te vertellen. Wanneer er diabetes bij u is vastgesteld, komt er heel veel informatie op u af. Er ligt momenteel een zeer overzichtelijke informatiebrochure in de praktijk. Dit is een uitgave van Diabetes Vereniging Nederland, ProVoet, Nederlandse Vereniging van Praktijkondersteuners, Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten, Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland en de Nederlandse Vereniging van Diabetespodotherapeuten.

Lees meer
Geslaagd!

Geslaagd!

Na al dat zwoegen en al dat zweten, mag de hele wereld het nu wel weten.
Op 24 april 2018 mag Samantha van der Velden haar felbegeerde diploma medisch pedicure gaan innen, boeken aan de kant, laat het feest en het echte medisch pedicurewerk nu maar beginnen.

Lees meer
Lente in de bol …. “Combideal!!

Lente in de bol …. “Combideal!!

Het is weer lente. De benen en voeten mogen weer gezien worden. Heerlijk! Maak daarom snel een afspraak bij uw medisch pedicure zodat je de lente en zomer weer ingaat met heerlijk gladde voeten.

Lees meer
Nieuwe look buitengevel praktijk

Nieuwe look buitengevel praktijk

Zoals bij duizend-en-één dingen, verandert om de zoveel tijd onze voorkeur en stijl. Hetzelfde geldt bij de voorkeur van de uitstraling aan de buitenzijde van onze medisch pedicurepraktijk.

Lees meer

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Afspraak maken
Bekijk en schrijf reviews