Pedicure blog

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Pedicural Voetzorg, de laatste tips en adviezen voor uw voeten of andere ontwikkelingen uit de Pedicure branche? Volg dan onze blog!

 

 

Praktische informatiebrochure Diabetes

Praktische informatiebrochure Diabetes

Over Diabetes Mellitus valt heel veel te vertellen. Wanneer er diabetes bij u is vastgesteld, komt er heel veel informatie op u af. Er ligt momenteel een zeer overzichtelijke informatiebrochure in de praktijk. Dit is een uitgave van Diabetes Vereniging Nederland, ProVoet, Nederlandse Vereniging van Praktijkondersteuners, Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten, Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland en de Nederlandse Vereniging van Diabetespodotherapeuten.

Lees meer
Geslaagd!

Geslaagd!

Na al dat zwoegen en al dat zweten, mag de hele wereld het nu wel weten.
Op 24 april 2018 mag Samantha van der Velden haar felbegeerde diploma medisch pedicure gaan innen, boeken aan de kant, laat het feest en het echte medisch pedicurewerk nu maar beginnen.

Lees meer
Lente in de bol …. “Combideal!!

Lente in de bol …. “Combideal!!

Het is weer lente. De benen en voeten mogen weer gezien worden. Heerlijk! Maak daarom snel een afspraak bij uw medisch pedicure zodat je de lente en zomer weer ingaat met heerlijk gladde voeten.

Lees meer
Nieuwe look buitengevel praktijk

Nieuwe look buitengevel praktijk

Zoals bij duizend-en-één dingen, verandert om de zoveel tijd onze voorkeur en stijl. Hetzelfde geldt bij de voorkeur van de uitstraling aan de buitenzijde van onze medisch pedicurepraktijk.

Lees meer
Algemene verordening Gegevensbescherming (mei 2018)

Algemene verordening Gegevensbescherming (mei 2018)

Met de toename van het aantal (digitaal) geregistreerde gegevens en vaak kwetsbare beveiliging van die kwetsbare digitale gegevens bij bedrijven komt de privacy echter onder steeds grotere druk te staan. Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe wet Algemene verordening gegevensbescherming in werking getreden. Deze is opgelegd door de Europese Unie en gaat dus gelden voor alle EU-landen.
Pedicural Voetzorg kan aantonen dat vanaf die datum naast de verantwoordingsplicht (1), ook wordt voldaan aan organisatorische- (2), en passende technische maatregelen (3) die deze nieuwe wetgeving met zich meebrengt.

Lees meer

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Afspraak maken
Bekijk en schrijf reviews