Pedicure blog

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Pedicural Voetzorg, de laatste tips en adviezen voor uw voeten of andere ontwikkelingen uit de Pedicure branche? Volg dan onze blog!

 

 

Eindejaarsgroet 2017!

Eindejaarsgroet 2017!

Graag willen wij van de gelegenheid gebruik maken om u weer persoonlijk te bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen het afgelopen jaar. Pedicural Voetzorg Vof wenst u een voorspoedig 2018.

Lees meer
Prijsuitreiking recensie schrijven 2017!

Prijsuitreiking recensie schrijven 2017!

Op 8 december 2017 ontving mw. J. Pors uit handen van medisch pedicure Ria van der Velden van Pedicural Voetzorg Vof een cadeaubon ter waarde van €. 25,00. Dit naar aanleiding van haar ingevulde beoordelingsformulier/recensie, waarbij zij als eerste werd uitgeloot. De gehele uitslag leest u hieronder.

Lees meer
Schoenonderhoud winter

Schoenonderhoud winter

In de winter hebben uw schoenen aardig wat te verduren door de diverse weersomstandigheden, zoals regen, sneeuw en modder. Goed onderhoud is in deze tijd van het jaar dan ook geen overbodige luxe! Door uw schoenen goed en regelmatig te poetsen kunt u er langer plezier van hebben. Schoenen van welk materiaal dan ook blijven het mooiste en in goede staat als u ze netjes verzorgt. Regelmatig onderhoud zorgt o.a. voor het behoud van een goede pasvorm, originele kleur- en materiaaleigenschappen. In de winter vraagt dit net iets meer aandacht en met behulp van onderstaande tips en adviezen blijven uw schoenen in optimale conditie.

Lees meer
(Winter)schoenen; waarop letten bij aankoop

(Winter)schoenen; waarop letten bij aankoop

Veel mensen zijn niet zo kieskeurig in de schoenenwinkel. Ze komen binnen voor een mooi model of een trendy kleur. Dan is het even passen en snel afrekenen, zonder goed op te letten op belangrijke details. Later blijkt dan dat de pasvorm van de schoen niet klopt of dat de nodige steun ontbreekt.

 

Verkeerd schoeisel is de belangrijkste oorzaak van voetklachten als eeltplekken, knobbels op de teen en likdoorns. Meer dan de helft van alle volwassenen heeft er last van. Waar we op moeten letten lezen we hierna.

Lees meer
Koude voeten (tips en oplossingen; deel 3.)

Koude voeten (tips en oplossingen; deel 3.)

In de laatste van de serie van 3 Blogs over ‘wintervoeten’ willen wij het over tips en oplossingen hebben.

Het belangrijkste wat je kunt doen om interne en externe koude te verdrijven en koude voeten te verhelpen en voorkomen is warmte opwekken. Hieronder volgen een aantal algemene tips om je voeten op te warmen en zodoende warme voeten te bewerkstelligen. 

Lees meer

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Afspraak maken
Bekijk en schrijf reviews