Pedicure blog

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Pedicural Voetzorg, de laatste tips en adviezen voor uw voeten of andere ontwikkelingen uit de Pedicure branche? Volg dan onze blog!

 

 

Geslaagd!

Geslaagd!

Na al dat zwoegen en al dat zweten, mag de hele wereld het nu wel weten.
Op 24 april 2018 mag Samantha van der Velden haar felbegeerde diploma medisch pedicure gaan innen, boeken aan de kant, laat het feest en het echte medisch pedicurewerk nu maar beginnen.

Lees meer
Lente in de bol …. “Combideal!!

Lente in de bol …. “Combideal!!

Het is weer lente. De benen en voeten mogen weer gezien worden. Heerlijk! Maak daarom snel een afspraak bij uw medisch pedicure zodat je de lente en zomer weer ingaat met heerlijk gladde voeten.

Lees meer
Nieuwe look buitengevel praktijk

Nieuwe look buitengevel praktijk

Zoals bij duizend-en-één dingen, verandert om de zoveel tijd onze voorkeur en stijl. Hetzelfde geldt bij de voorkeur van de uitstraling aan de buitenzijde van onze medisch pedicurepraktijk.

Lees meer
Algemene verordening Gegevensbescherming (mei 2018)

Algemene verordening Gegevensbescherming (mei 2018)

Met de toename van het aantal (digitaal) geregistreerde gegevens en vaak kwetsbare beveiliging van die kwetsbare digitale gegevens bij bedrijven komt de privacy echter onder steeds grotere druk te staan. Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe wet Algemene verordening gegevensbescherming in werking getreden. Deze is opgelegd door de Europese Unie en gaat dus gelden voor alle EU-landen.
Pedicural Voetzorg kan aantonen dat vanaf die datum naast de verantwoordingsplicht (1), ook wordt voldaan aan organisatorische- (2), en passende technische maatregelen (3) die deze nieuwe wetgeving met zich meebrengt.

Lees meer
Eindejaarsgroet 2017!

Eindejaarsgroet 2017!

Graag willen wij van de gelegenheid gebruik maken om u weer persoonlijk te bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen het afgelopen jaar. Pedicural Voetzorg Vof wenst u een voorspoedig 2018.

Lees meer

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Afspraak maken
Bekijk en schrijf reviews