Pedicure blog

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Pedicural Voetzorg, de laatste tips en adviezen voor uw voeten of andere ontwikkelingen uit de Pedicure branche? Volg dan onze blog!

 

 

Wist u dat...

Wist u dat...

In 'Wist u dat' deel 8 vertellen wij een aantal weetjes over voeten in de herfst...

Lees meer
Hoe belangrijk zijn onze online recensies?  (verloting cadeaubonnen!)

Hoe belangrijk zijn onze online recensies? (verloting cadeaubonnen!)

Steeds meer mensen doen online research voordat zij bijvoorbeeld een medisch pedicure dienst afnemen. Online recensies spelen hier een belangrijke rol in. De consument vertrouwt namelijk steeds meer op beoordelingen van een ander. Een groot deel van de consumenten is van mening dat positieve recensies hun ervan overtuigen tot het afnemen van de medisch pedicuredienst die online goed scoort. Deze online mond-tot -mondreclame wordt dus steeds belangrijker en heeft steeds meer invloed.

Lees meer
Tips voor herfstvoeten

Tips voor herfstvoeten

Het is weer herfst! De seizoenswisseling heeft weer plaatsgehad. De zomerschoenen gaan de kast weer in en de blote voeten verdwijnen weer in dichte schoenen. Maar dat betekent niet dat u uw voeten geen aandacht meer hoeft te geven. Integendeel! Juist na de zomer is een voetbehandeling een uitstekend idee. Doe ze een plezier en maak snel een afspraak bij ons voor uw voeten die er ook in de herfst weer goed willen uitzien er erop uit willen toch! Pedicural Voetzorg zorgt dat uw voeten klaar zijn voor de herfst door waar nodig eelt, likdoorns, kloven, ingroeiende nagels en schimmelnagels te behandelen. Natuurlijk hoort ook het knippen , schoonmaken en polijsten van de nagels bij de behandeling. Vol energie de herfst in! Hierna volgen nog enkele herfsttips die wij u niet willen onthouden.

Lees meer
Ingroeiende teennagels

Ingroeiende teennagels

Ingroeiende teennagels (vaak aan de grote teen) zijn een pijnlijke aandoening die zo snel mogelijk moet worden verholpen. Wij geven u tips om te voorkomen dat uw nagels gaan ingroeien. Hier ziet u direct het verschil tussen ingroeiende- en ingegroeide teennagels. Wij leggen u uit wat wij als medisch pedicure voor u kunnen betekenen, om snel van de pijn te kunnen worden verlost.

Lees meer
Reuma (thema 5.)

Reuma (thema 5.)

Inmiddels zijn we aangekomen in deel 5 van onze serie 'Voetproblemen'. Deze omvatten de overkoepelende problemen van de voet. Wij noemen diabetes en reuma. Om redenen dat wij in de website alles over diabetes vermeld hebben staan, hebben wij deze keer gekozen een weblog aan Reuma te wijden. Reuma is een verzamelnaam voor meer dan 100 verschillende aandoeningen aan het bewegingsapparaat. Reumatische aandoeningen zijn onder te verdelen in 3 hoofdgroepen: ontstekingsreuma, artrose en wekedelenreuma.

Lees meer

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Afspraak maken
Bekijk en schrijf reviews