Pedicure blog

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Pedicural Voetzorg, de laatste tips en adviezen voor uw voeten of andere ontwikkelingen uit de Pedicure branche? Volg dan onze blog!

 

 

Wij steunen Oekraïne!

Wij steunen Oekraïne!

Oorlog in Oekraïne. Oorlog een conflict tussen landen, dat op grote schaal gewapenderhand wordt gestreden. Oorlogen zijn vaak omvangrijk en hebben een grote invloed op de bevolking van het land waar de oorlog beslecht wordt. Oorlog in Oekraïne. Wie had durven denken dat de dreiging van Rusland aan Oekraïne zou ontaarden tot deze laffe inval van Rusland in Oekraïne, ondanks de eerdere annexatie van de Krim, Donetsk en Luhansk. Burgerdoelen blijven niet gespaard. Sterker nog, we zien elke dag meerdere steden (lees: burgerdoelen) in puin worden geschoten. Bijna 1 ½ miljoen vluchtelingen, totaal ontheemd.

Lees meer
Eindejaarsgroet 2021!

Eindejaarsgroet 2021!

Graag willen wij weer van deze gelegenheid gebruik maken om u persoonlijk te bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen het afgelopen jaar. Ondanks het langer aanhoudende COVID tijdperk hebben wij ook in 2021 heel veel nieuwe cliënten mogen verwelkomen. Vanwege het feit dat wij een medisch contactberoep hebben, konden wij de praktijk openhouden.

Lees meer
Kerstmis en vakantiesluiting!

Kerstmis en vakantiesluiting!

Gedurende het eindejaar/kerstvakantie is onze medisch pedicurepraktijk gesloten van 23 december 2021 tot en met 2 januari 2022. Wel kunt u ons mailen, omdat wij met regelmaat onze mailbox checken en wij u verzekeren van antwoord.

Lees meer
Werk in uitvoering

Werk in uitvoering

In opdracht van de Gemeente Schiedam vinden vanaf 27 september 2021 in de Munterstraat te Schiedam, waar onze medisch pedicure praktijk is gelegen, ophoogwerkzaamheden van de straat plaats. U begrijpt dat dit enige overlast kan veroorzaken bij het bereiken van onze praktijk. Ophoging van de rest van de wijk Ambachten-Noord zal gefaseerd plaatsvinden.

Lees meer
WandelOlie

WandelOlie

Wandelolie is een mooie aanvulling op de WandelWol® antidruk-wol, welke wij in onze vorige Blog uitvoerig hebben behandeld. WandelWol® bevat lanoline (wolvet). Om de voeten na het verwijderen van de WandelWol® antidruk-wol toch de verzorgende werking van de lanoline te laten behouden kan daarvoor in de plaats dan WandelOlie worden gebruikt. Naast het herstellende en verzorgende vermogen van lanoline zorgt de verkoelende WandelOlie voor verlichting bij branderige voeten en is de verwarmende WandelOlie de oplossing bij koude voeten.

Lees meer

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Afspraak maken
Bekijk en schrijf reviews