Pedicure blog

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Pedicural Voetzorg, de laatste tips en adviezen voor uw voeten of andere ontwikkelingen uit de Pedicure branche? Volg dan onze blog!

 

 

Pinautomaat Wordline Yomani MU

Pinautomaat Wordline Yomani MU

Tegenwoordig zijn wij gewend overal te pinnen. Het betalen met pin wordt sterk gepromoot. Voor de client is dit handig, maar wij vroegen ons enkele jaren geleden af of dat voor ons bedrijf ook handig en rendabel was. Een pinautomaat geeft maandelijkse kosten, maar heeft ook voordelen. Voor ons was het in augustus 2016 van doorslaggevende betekenis een pinautomaat (van Wordline) aan te schaffen vanwege: minder contant geld in ons bedrijf, kostenbesparing door minder vaak geld af te storten bij de bank, gemakkelijker voor client als voor ons en van doorslaggevende betekenis de veiligheid geen/minder geld fysiek in de kassalade te hebben. Sinds 1 oktober 2023 hebben wij het nieuwste betaalterminal van Wordline Yomani MU aangeschaft.

Lees meer
Wegomleiding naar praktijk Pedicural Voetzorg

Wegomleiding naar praktijk Pedicural Voetzorg

Vanaf woensdag 18 oktober 2023 is de toegangsweg Kasteelweg-Ambachtweg naar onze praktijk opengebroken en dus afgesloten voor enige tijd. Dit betekent dat het laatste stukje voor u geen toegang meer biedt naar onze praktijk per auto of ander gemotoriseerd voertuig. Wij houden u op de hoogte hoe e.e.a. geregeld gaat of kan worden door de aannemer voor fietsers en cliënten die te voet geen gebruik maken van de omleiding en het laatste stukje naar onze praktijk lopen. Hieronder leest u de te volgen route per auto e.d. naar de praktijk. Houdt u zich a.u.b. aan de woonerfsnelheid van 15 km!

Lees meer
Preventieve voetzorg vanaf 1 januari 2023

Preventieve voetzorg vanaf 1 januari 2023

Per 1 januari 2023 heeft iedere patiënt (dus ook niet-diabetespatiënten) met een verhoogd risico op voetulcera recht op geneeskundige preventieve voetzorg vanuit de basisverzekering. De voetzorg is nu dus breder beschikbaar dan de huidige voetzorg voor diabetespatiënten. Hiervoor is wel een verwijzing noodzakelijk van de huisarts of specialist. Alle patiënten met een verhoogd risico op voetulcera kunnen dus vanaf 1 januari 2023 recht krijgen op een vergoeding uit de basisverzekering voor preventieve voetzorg. Dat heeft de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) op 18 oktober 2022 bepaald. Het is zeker aan te bevelen het hele navolgende artikel te lezen.

Lees meer
Eindejaarsgroet 2022!

Eindejaarsgroet 2022!

Graag willen wij weer van deze gelegenheid gebruik maken om u persoonlijk te bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen het afgelopen jaar. Gelukkig voor veel ondernemers is dit eindejaar heel anders verlopen als het vorige einde jaar waarbij een tijdelijke sluiting vanwege COVID aan de orde van de dag was. Zoals in een vorige blog omschreven hebben wij ons duurzaam streven in 2022 gecontinueerd en dit is zeker niet onopgemerkt gebleven door Shell Nederland BV.

Lees meer
Kerstmis en vakantiesluiting!

Kerstmis en vakantiesluiting!

Gedurende het eindejaar/kerstvakantie is onze medisch pedicurepraktijk gesloten van

26 december 2021 tot en met 30 december 2022

Lees meer

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Afspraak maken
Bekijk en schrijf reviews