Pedicure blog

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Pedicural Voetzorg, de laatste tips en adviezen voor uw voeten of andere ontwikkelingen uit de Pedicure branche? Volg dan onze blog!

 

 

Podocare; onze nieuwe productlijn

Podocare; onze nieuwe productlijn

Onlangs zijn wij een nieuwe lijn voetverzorgingsprodukten van Podocare gestart. Dit is een Italiaans voetverzorgingsmerk die de ideale combinatie van wetenschap en natuur aanhangt. Dankzij de effectieve synthese tussen natuurlijke etherische oliën en ingrediënten uit modern laboratoriumonderzoek, creëert Podocare innovatieve producten die zorgen voor de ondersteuning van alle soorten dagelijkse voetbehandelingen. Bevat geen parabenen en is dierproefvrij.

Lees meer
Wratten (behandeling)

Wratten (behandeling)

In deze blog informeren wij u uitgebreid over de mogelijke behandelingen om (voet)wratten te (laten) verwijderen. Let op: bij twijfel altijd vooraf uw huisarts raadplegen/informeren. Dit vanwege het feit dat een huisarts een hogere discipline is als een medisch pedicure.

Lees meer
Wratten (algemene info)

Wratten (algemene info)

In onze vorige blog hebben we stilgestaan bij de feiten over wratten. In deze blog gaan wij u verder informeren over wat wratten zijn en de indeling en oorzaak van wratten. Graag willen wij u informeren omdat wij toch merken dat er een toename is van het aantal cliënten die een wrat hebben op de voetzool of vragen hebben in het algemeen over wratten.

In het volgende blog gaan wij dieper in op de behandelingsmethoden om wratten te verwijderen.

Lees meer
Wist u dat

Wist u dat

In 'Wist u dat' deel 13 vertellen wij een aantal feitjes over wratten.

Lees meer
Ultrasoon reiniger Cleanitex

Ultrasoon reiniger Cleanitex

In de eerste week na de lange Coronasluiting van de praktijk hebben wij een nieuwe nog professioneler ultrasoon voor de medisch pedicure praktijk aangeschaft. De Cleanitex CSX50. Ultrasoon reinigen is wel de meest effectieve manier van reinigen op dit moment door de vele voordelen, waarop wij later terugkomen in dit blog. Maar voordat we voordelen van ultrasoon reinigen aan je uitleggen en wat een ultrasoon reiniger doet, is een andere vraag nog veel belangrijker: waar staat ultrasoon voor en wat is het? Nieuwsgierig geworden? Het is wellicht interessant voor u als client in de praktijk om te vernemen hoe en op welke wijze wij onze klein gereedschappen (zoals een frees) reinigen en desinfecteren. Lees hierna verder en de ultrasoon heeft geen geheimen meer voor u.

Lees meer

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Afspraak maken
Bekijk en schrijf reviews