Pedicure blog

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Pedicural Voetzorg, de laatste tips en adviezen voor uw voeten of andere ontwikkelingen uit de Pedicure branche? Volg dan onze blog!

 

 

Verzorgde voorjaarsvoeten

Verzorgde voorjaarsvoeten

Het is lente! De zon komt vaker om het hoekje kijken en de temperaturen stijgen weer. Het ideale moment om de leuke (en goede) open schoentjes weer voor de dag te halen. Uiteraard pas als de voeten daar klaar voor zijn. Heb je niet meer naar je voeten omgekeken sinds de vorige zomer? Durf je met dit stel echt niet rond te lopen? De hoogste tijd voor een fikse (medische) voetbehandeling bij ons dus! Van scrubben tot voetbad en mooi gelakte nagels. Wij laten je zien hoe je in 4 stappen dé verzorgde voorjaarsvoeten krijgt.

Lees meer
Wist u dat ….

Wist u dat ….

In deel 5 van 'Wist u dat ...' leest u over onze nieuwe nagelbehandeling met gellak van CND™ SHELLAC™.

Lees meer
Uw voeten in de herfst/winter (3. Advies over winterschoenen)

Uw voeten in de herfst/winter (3. Advies over winterschoenen)

In de winter is het verstandig om goede winterlaarzen of winterschoenen aan te schaffen. Hieronder kunt u enkele richtlijnen vinden, die u wellicht kunnen helpen bij het vinden van het juiste winterschoeisel. Hierbij spelen factoren als voering, isolatiewaarden, grip, waterdichtheid en prijs een rol.

Lees meer
Uw voeten in de herfst/winter (2. Uggs en sneeuwboots)

Uw voeten in de herfst/winter (2. Uggs en sneeuwboots)

Met de komst van de winter gaan de open schoenen, instappers en slippers weer terug de kast in. Deze zomerschoenen maken nu weer plaats voor het stevige en warme winterschoeisel zoals UGG’s en sneeuwboots. Maar maakt u uw voeten hier wel blij mee!

Lees meer
Wintervoeten en fenomeen van Reynaud (1)

Wintervoeten en fenomeen van Reynaud (1)

De komende wintermaanden gaan we 3 onderwerpen bespreken welke een direct verband houden met de koude periode. Koude voeten, wintervoeten en het fenomeen van Raynaud zijn typische voetklachten die in de winter de kop opsteken. Deze voetklachten hebben allemaal te maken met de bloedcirculatie door het lichaam. De klachten leiden stuk voor stuk tot koude voeten, maar de oorzaak en het verloop zijn verschillend.

Lees meer

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Afspraak maken
Bekijk en schrijf reviews