Pedicure blog

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Pedicural Voetzorg, de laatste tips en adviezen voor uw voeten of andere ontwikkelingen uit de Pedicure branche? Volg dan onze blog!

 

 

Prijsuitreiking recensie schrijven 2016!

Prijsuitreiking recensie schrijven 2016!

Sylvia Heijes ontving op 1 november 2016 uit handen van Samantha van der Velden van Pedicural Voetzorg een cadeaubon ter waarde van €. 20,00. Dit naar aanleiding van haar ingevulde beoordelingsformulier/recensie, waarbij zij als eerste werd uitgeloot. De gehele uitslag leest u hieronder.

Lees meer
Voet- en enkelartrose (2)

Voet- en enkelartrose (2)

Bij voet- en enkelartrose is er sprake van slijtage in het enkel- of een voetgewricht. Pijn bij ( het opstarten van) bewegen, pijn in rust, zwellingen en bewegingsbeperkingen zijn de belangrijkste klachten.

Lees meer
Wist u dat ……

Wist u dat ……

In deel 4 van 'Wist u dat ...' leest u o.a. over nieuwe wetgevingen en wijzigingen binnen Pedicural Voetzorg.

Lees meer
Artrose (1)

Artrose (1)

Eén op de dertien Nederlanders heeft Artrose, de meest voorkomende reumatische aandoening. Van alle Artrose patiënten voelt 84% vaak of zelfs dagelijks pijn, zo blijkt uit onderzoek van het Reumafonds in Samenwerking met Erasmus MC Huisartsengeneeskunde.

Lees meer
Argan olie zorgt tijdens de winter voor huid, nagels en haar (3)

Argan olie zorgt tijdens de winter voor huid, nagels en haar (3)

De winter heeft zijn voor- en nadelen. De enige reden waarom vrouwen bang zijn voor de winter is omdat winter het seizoen is van droge huid, springerig haar, ruwe handpalmen, gesprongen lippen en beroerd uitziende nagels. Zeker de winter kan een nachtmerrie zijn. Maar het is weer de Argan olie die je met een gerust gevoel de winter door kan helpen. Naast hierboven genoemde, dienen we de voeten te blijven behandelen met de wonderolie.

Lees meer

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Afspraak maken
Bekijk en schrijf reviews