Pedicure blog

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Pedicural Voetzorg, de laatste tips en adviezen voor uw voeten of andere ontwikkelingen uit de Pedicure branche? Volg dan onze blog!

 

 

Lente to-do list!

Lente to-do list!

Graag delen we onze interesse in goed verzorgde voeten in deze laatste lente-editie met u. Mooie en verzorgde voeten en nagels zijn natuurlijk wel een ‘must’. Om ze op tijd lente- en zomerschoen klaar te krijgen, is het belangrijk om nu al te starten met de juiste voetverzorging. Vooral als een nagel verkleurd, dik of brokkelig is wat veroorzaakt kan zijn door een schimmelinfectie, ook wel kalk- of schimmelnagel genoemd. Snel een nagellakje erop lijkt misschien de oplossing, maar om echt MOOIE en GEZONDE nagels te krijgen is een bezoek(je) aan de (medisch) pedicuresalon zeker nodig. We zien en adviseren u graag in onze medisch pedicure praktijk.

Lees meer
Wist u dat ….

Wist u dat ….

In deel 6 van 'Wist u dat ...' leest u over hoe u om moet gaan met uw voeten in het voorjaar!

Lees meer
Verzorgde voorjaarsvoeten

Verzorgde voorjaarsvoeten

Het is lente! De zon komt vaker om het hoekje kijken en de temperaturen stijgen weer. Het ideale moment om de leuke (en goede) open schoentjes weer voor de dag te halen. Uiteraard pas als de voeten daar klaar voor zijn. Heb je niet meer naar je voeten omgekeken sinds de vorige zomer? Durf je met dit stel echt niet rond te lopen? De hoogste tijd voor een fikse (medische) voetbehandeling bij ons dus! Van scrubben tot voetbad en mooi gelakte nagels. Wij laten je zien hoe je in 4 stappen dé verzorgde voorjaarsvoeten krijgt.

Lees meer
Wist u dat ….

Wist u dat ….

In deel 5 van 'Wist u dat ...' leest u over onze nieuwe nagelbehandeling met gellak van CND™ SHELLAC™.

Lees meer
Uw voeten in de herfst/winter (3. Advies over winterschoenen)

Uw voeten in de herfst/winter (3. Advies over winterschoenen)

In de winter is het verstandig om goede winterlaarzen of winterschoenen aan te schaffen. Hieronder kunt u enkele richtlijnen vinden, die u wellicht kunnen helpen bij het vinden van het juiste winterschoeisel. Hierbij spelen factoren als voering, isolatiewaarden, grip, waterdichtheid en prijs een rol.

Lees meer

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Afspraak maken
Bekijk en schrijf reviews