Pedicure blog

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Pedicural Voetzorg, de laatste tips en adviezen voor uw voeten of andere ontwikkelingen uit de Pedicure branche? Volg dan onze blog!

 

 

Argan olie zorgt tijdens de winter voor huid, nagels en haar (3)

Argan olie zorgt tijdens de winter voor huid, nagels en haar (3)

De winter heeft zijn voor- en nadelen. De enige reden waarom vrouwen bang zijn voor de winter is omdat winter het seizoen is van droge huid, springerig haar, ruwe handpalmen, gesprongen lippen en beroerd uitziende nagels. Zeker de winter kan een nachtmerrie zijn. Maar het is weer de Argan olie die je met een gerust gevoel de winter door kan helpen. Naast hierboven genoemde, dienen we de voeten te blijven behandelen met de wonderolie.

Lees meer
Uitslag 'Klanttevredenheidsonderzoek'

Uitslag 'Klanttevredenheidsonderzoek'

Een klanttevredenheidsonderzoek betekent klanttevredenheid meten. Klanttevredenheid meten is erg belangrijk. Wij streven naar een constante verbetering van onze dienstverlening binnen onze mogelijkheden. Om dit in kaart te brengen hebben wij zoals eerder aangegeven een complete module op onze website geïntegreerd, waarbij onze cliënten over onze dienstverlening en praktijk hun oordeel kunnen geven. In september/oktober 2016 hebben wij de cliënten gevraagd om het Evaluatieformulier zo eerlijk mogelijk in te vullen met als doel inzicht te krijgen in mogelijke verbeterpunten binnen onze bedrijfsvoering. Sluitingsdatum voor het invullen om deel te nemen aan de door ons uitgeschreven loting van 3 cadeaubonnen hadden wij gesteld op 15 oktober 2016, waarbij de uitslag van deze trekking in een Blog op 1 november 2016 door ons bekend zou worden gemaakt. Welnu, hierna vermelden wij de prijswinnaars.

Lees meer
Nagelbehandeling ... Argan olie (2)

Nagelbehandeling ... Argan olie (2)

Nagels en nagelriemen staan continu bloot aan externe invloeden, waardoor ze kunnen scheuren, breken, verkleuren, vervormen of dof kunnen worden. Door uw nagels en nagelriemen regelmatig te (laten) verzorgen met Argan olie kunt u dit voorkomen. Beschadigde nagels kunnen dankzij Argan olie op een snelle, simpele en natuurlijke wijze worden hersteld en gezond gehouden worden.

Lees meer
Argan olie .. het  'Marokkaanse goud' (1)

Argan olie .. het  'Marokkaanse goud' (1)

Argan olie is een bijzondere, zeldzame olie die de afgelopen jaren steeds populairder wordt buiten Marokko, het land waar de Argan olie vandaan komt. Tot bijna 15 jaar geleden wist bijna niemand van het bestaan van dit wonderbaarlijke goedje, terwijl Berbervrouwen rondom de Argan boomgaarden het 'Marokkaanse goud' al vele eeuwen gebruiken.

Sinds kort kunt u dit artikel ook in onze praktijk kopen.

In deze Blog zal het gaan over de huidverzorging, maar er zullen nog 2 Blogs volgen waarbij wij meerdere opmerkelijke toepassingen zullen noemen waarbij Argan olie gebruikt kan worden.

Lees meer
Vragen over blaren!

Vragen over blaren!

Met blaren heeft bijna iedere wandelaar weleens te maken gehad. Heel houden of doorprikken!! Maar je kunt natuurlijk beter voorkomen dat je blaren krijgt. Hieronder behandelen we enkele vragen over blaren. Om gelijk maar een illusie weg te nemen: dé gouden tip bestaat niet. Iedere wandelaar heeft andere voeten en voetblaren kunnen heel uiteenlopende oorzaken hebben. Wat bij de een goed werkt, hoeft niet per se bij de ander ook een succes te zijn. De oplossing zal je uiteindelijk zelf moeten vinden met hierna aangegeven zgn. checklist!

Lees meer

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Afspraak maken
Bekijk en schrijf reviews