Pedicure blog

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Pedicural Voetzorg, de laatste tips en adviezen voor uw voeten of andere ontwikkelingen uit de Pedicure branche? Volg dan onze blog!

 

 

Eelt (Hyperkeratosis) - DEEL 1 -

Eelt (Hyperkeratosis) - DEEL 1 -

Eelt ontstaat door overmatige druk en wrijving. In feite wordt eelt gevormd als reactie van de huid. Als een soort verdedigingsmechanisme ontstaat een natuurlijke huidlaagverdikking.

Lees meer
Pinnen nu ook mogelijk!

Pinnen nu ook mogelijk!

Steeds meer consumenten nemen alleen nog hun pinpas mee als ze gaan winkelen: makkelijk, veilig en je kunt er overal mee terecht. Als ondernemer moet je er dus ook voor zorgen dat mensen bij je kunnen pinnen. Pinnen biedt immers ook alleen maar voordelen voor zowel cliënt als ondernemer. Ook voor de ondernemer zoals ik die ook op locatie moet werken, komen er steeds meer mogelijkheden om mobiel pinnen te faciliteren. Zo hebben wij vanaf 1 augustus 2016 zowel in de praktijk als op locatie de mogelijkheid voor de cliënt om bij ons te pinnen, ingevoerd.

Lees meer
Onderzoek naar klantvriendelijkheid!

Onderzoek naar klantvriendelijkheid!

Wij zijn onlangs op onze nieuwe website ook een klantvriendelijkheidsonderzoek gestart om te beoordelen op welke wijze wij onze bestaande en uiteraard toekomstige nieuwe cliënten van een goede dienstverlening kunnen voorzien.

Lees meer
Prettige vakantiedagen!

Prettige vakantiedagen!

Wij wensen een ieder een heel fijne vakantie toe en zien iedereen graag weer terug in onze pedicuresalon.

Lees meer
Zomervoeten deel-2

Zomervoeten deel-2

In de winter ziet de buitenwereld ze niet veel, maar als de zomer aanbreekt en we mogen de slippertjes weer aan, dan mag iedereen ze weer zien: onze blote voeten! Maar na een winter in het duister, in warme sokken en schoenen en met mogelijk te veel eelt en matig onderhouden nagels, zijn je voeten nog niet klaar om getoond te worden. Er is dan ook geen beter begin van de zomer, die zojuist weer is begonnen, dan het lekker verwennen en mooi maken van je eigen voeten. Hieronder volgt een stappenplan hoe je je voeten weer toonbaar maakt voor de buitenwereld. Je zult zien hoe snel ze opknappen en hoe blij je wordt van deze frisse aanblik.

Lees meer

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Afspraak maken
Bekijk en schrijf reviews