Pedicure blog

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Pedicural Voetzorg, de laatste tips en adviezen voor uw voeten of andere ontwikkelingen uit de Pedicure branche? Volg dan onze blog!

 

 

Hoge hakken (echte liefde?)

Hoge hakken (echte liefde?)

Lopen op hoge hakken kan de gezondheid nadelig beïnvloeden. Er goed uitzien en opvallen wordt door veel vrouwen bereikt door hoge hakken te dragen. De vrouw ziet er veelal langer en eleganter uit. Wat voor invloed kan het dragen van hoge hakken hebben op de gezondheid en waarom is het beter om ze niet altijd te gebruiken?

Lees meer
Wist u dat ……

Wist u dat ……

In deel 2 van 'Wist u dat ...' leest u o.a. over Samantha en het klantenbeoordeling systeem

Lees meer
Eelt (Hyperkeratose) - DEEL 2 -

Eelt (Hyperkeratose) - DEEL 2 -

In een vorige blog hebben wij aangegeven hoe eelt ontstaat en welke soorten van eelt er zijn. Wij hebben aangeven in een vervolgblog meer in te gaan op de mogelijke oorzaken en behandeling daarvan.

Lees meer
Eelt (Hyperkeratosis) - DEEL 1 -

Eelt (Hyperkeratosis) - DEEL 1 -

Eelt ontstaat door overmatige druk en wrijving. In feite wordt eelt gevormd als reactie van de huid. Als een soort verdedigingsmechanisme ontstaat een natuurlijke huidlaagverdikking.

Lees meer
Pinnen nu ook mogelijk!

Pinnen nu ook mogelijk!

Steeds meer consumenten nemen alleen nog hun pinpas mee als ze gaan winkelen: makkelijk, veilig en je kunt er overal mee terecht. Als ondernemer moet je er dus ook voor zorgen dat mensen bij je kunnen pinnen. Pinnen biedt immers ook alleen maar voordelen voor zowel cliënt als ondernemer. Ook voor de ondernemer zoals ik die ook op locatie moet werken, komen er steeds meer mogelijkheden om mobiel pinnen te faciliteren. Zo hebben wij vanaf 1 augustus 2016 zowel in de praktijk als op locatie de mogelijkheid voor de cliënt om bij ons te pinnen, ingevoerd.

Lees meer

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Afspraak maken
Bekijk en schrijf reviews