Pedicure blog

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Pedicural Voetzorg, de laatste tips en adviezen voor uw voeten of andere ontwikkelingen uit de Pedicure branche? Volg dan onze blog!

 

 

SHELL-campagne samen voor een duurzame reis; Pedicural Voetzorg vof uitgenodigd!

SHELL-campagne samen voor een duurzame reis; Pedicural Voetzorg vof uitgenodigd!

Circa 3 maanden geleden hebben wij ons ingeschreven voor de energiescan die SHELL heeft uitgeschreven. De consultant ‘De Duurzame Adviseurs’, die voldeed aan de SHELL criteria, heeft zich bereid verklaard ieder deelnemend bedrijf (maximaal 100!) te adviseren over de mogelijkheden met betrekking tot de (verdere) uitvoer van verduurzaming binnen de bedrijfsvoering van zijn/haar bedrijf.

Lees meer
Rookmelder in praktijk

Rookmelder in praktijk

Een lang gekoesterde wens van Brandweer en de Nederlandse Brandwonden Stichting om voor alle woningen met ingang van 1 juli 2022 rookmelders verplicht te stellen. Echter, met alleen een wettelijke verplichting zijn we er nog niet. Daar wordt mee bedoeld dat het aantal aanwezige rookmelders in een woonhuis te gering en slecht van kwaliteit zijn voor de meest optimale veiligheid. Pedicural Voetzorg vindt het niet meer dan logisch dat u als client bij ons in de praktijk een veilig gevoel moet hebben. Welk gevoel, leest u hierna.

Lees meer
Duurzaam inkopen- en ondernemen

Duurzaam inkopen- en ondernemen

De eerlijkheid gebied te zeggen dat wij nu sinds een jaar de eerste schreden hebben gezet op het pad van duurzaam inkopen, wat weer een onderdeel is van het ruimere begrip 'duurzaam ondernemen'. Het streven naar een duurzamere, ecologische manier van leven om klimaatverandering aan te pakken, blijft groeien en staat hoog op de agenda binnen de politiek. In alle sectoren reageren bedrijven al door werkplekken in te richten in een duurzame omgeving. En hoewel velen dit om morele overwegingen doen, is er ook een zakelijk voordeel om groener te worden. De stap naar een duurzaam bedrijf vindt niet alleen plaats omdat het helpt bij het verminderen van klimaatverandering. Er zijn dus ook commerciële overwegingen. Duurzaam ondernemen kan een reële impact hebben op de bedrijfsresultaten. De kosten op de werkplek kunnen worden verlaagd, als er wordt bespaard op energieverbruik, recycling etc.

Hieronder leest u wat wij als medisch pedicurebedrijf in 2022 hebben ingezet om duurzaam te ondernemen.

Lees meer
Wij steunen Oekraïne!

Wij steunen Oekraïne!

Oorlog in Oekraïne. Oorlog een conflict tussen landen, dat op grote schaal gewapenderhand wordt gestreden. Oorlogen zijn vaak omvangrijk en hebben een grote invloed op de bevolking van het land waar de oorlog beslecht wordt. Oorlog in Oekraïne. Wie had durven denken dat de dreiging van Rusland aan Oekraïne zou ontaarden tot deze laffe inval van Rusland in Oekraïne, ondanks de eerdere annexatie van de Krim, Donetsk en Luhansk. Burgerdoelen blijven niet gespaard. Sterker nog, we zien elke dag meerdere steden (lees: burgerdoelen) in puin worden geschoten. Bijna 1 ½ miljoen vluchtelingen, totaal ontheemd.

Lees meer
Eindejaarsgroet 2021!

Eindejaarsgroet 2021!

Graag willen wij weer van deze gelegenheid gebruik maken om u persoonlijk te bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen het afgelopen jaar. Ondanks het langer aanhoudende COVID tijdperk hebben wij ook in 2021 heel veel nieuwe cliënten mogen verwelkomen. Vanwege het feit dat wij een medisch contactberoep hebben, konden wij de praktijk openhouden.

Lees meer

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Afspraak maken
Bekijk en schrijf reviews