Pedicure blog

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Pedicural Voetzorg, de laatste tips en adviezen voor uw voeten of andere ontwikkelingen uit de Pedicure branche? Volg dan onze blog!

 

 

WandelWol®

WandelWol®

Blaren kunnen tijdens een mooie wandeltocht je plezier flink in de weg zitten. Vooral bij langere afstanden neemt het risico op blaren toe. Bijvoorbeeld bij de vierdaagse van Nijmegen. Elk jaar verbaast het ons dat tijdens de Nijmeegse vierdaagse de blarenposten weer vol zitten. Blaren ontstaan kort gezegd door wrijving en/of druk en zijn zeer hinderlijk tijdens het wandelen. Kortom, het laatste dat je wilt is om niet strompelend over de Via Gladiola te gaan. Natuurlijk zijn blaren niet altijd te voorkomen maar met WandelWol® kan dit goed worden voorkomen. Hieronder gaan we uitvoerig in over het WandelWol®.

Lees meer
Eindejaarsgroet 2020!

Eindejaarsgroet 2020!

Graag willen wij van deze gelegenheid gebruik maken om u persoonlijk te bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen het afgelopen jaar.

Lees meer
Kerstmis en vakantiesluiting!

Kerstmis en vakantiesluiting!

Gedurende het eindejaar/kerstvakantie is onze medisch pedicurepraktijk gesloten van 21 december 2020 tot en met 4 januari 2021.Wel kunt u ons mailen, omdat wij met regelmaat onze mailbox checken en wij u verzekeren van antwoord.

Een ieder een fijne kerstdagen toegewenst!

Uw medisch pedicureteam Ria en Samantha

Lees meer
Medisch noodzakelijke voetbehandeling (Corona deel 5)

Medisch noodzakelijke voetbehandeling (Corona deel 5)

Op maandag 14 december 2020 zijn er in de Coronapersconferentie van overheidswege nieuwe regels en bepalingen aan een ieder opgelegd. Zo ook aan onze medisch pedicurepraktijk. Inhoudelijk betekent dit dat wij alleen nog medisch noodzakelijke voetbehandelingen mogen verrichten en geen cosmetische voetverzorging. De verschillen in deze tweedeling leggen wij u hierna uit.

Lees meer
Podocare; onze nieuwe productlijn

Podocare; onze nieuwe productlijn

Onlangs zijn wij een nieuwe lijn voetverzorgingsprodukten van Podocare gestart. Dit is een Italiaans voetverzorgingsmerk die de ideale combinatie van wetenschap en natuur aanhangt. Dankzij de effectieve synthese tussen natuurlijke etherische oliën en ingrediënten uit modern laboratoriumonderzoek, creëert Podocare innovatieve producten die zorgen voor de ondersteuning van alle soorten dagelijkse voetbehandelingen. Bevat geen parabenen en is dierproefvrij.

Lees meer

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Afspraak maken
Bekijk en schrijf reviews