Pedicure blog

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Pedicural Voetzorg, de laatste tips en adviezen voor uw voeten of andere ontwikkelingen uit de Pedicure branche? Volg dan onze blog!

 

 

Kerstmis en vakantiesluiting!

Kerstmis en vakantiesluiting!

Gedurende het eindejaar/kerstvakantie is onze medisch pedicurepraktijk gesloten van 23 december 2021 tot en met 2 januari 2022. Wel kunt u ons mailen, omdat wij met regelmaat onze mailbox checken en wij u verzekeren van antwoord.

Lees meer
Werk in uitvoering

Werk in uitvoering

In opdracht van de Gemeente Schiedam vinden vanaf 27 september 2021 in de Munterstraat te Schiedam, waar onze medisch pedicure praktijk is gelegen, ophoogwerkzaamheden van de straat plaats. U begrijpt dat dit enige overlast kan veroorzaken bij het bereiken van onze praktijk. Ophoging van de rest van de wijk Ambachten-Noord zal gefaseerd plaatsvinden.

Lees meer
WandelOlie

WandelOlie

Wandelolie is een mooie aanvulling op de WandelWol® antidruk-wol, welke wij in onze vorige Blog uitvoerig hebben behandeld. WandelWol® bevat lanoline (wolvet). Om de voeten na het verwijderen van de WandelWol® antidruk-wol toch de verzorgende werking van de lanoline te laten behouden kan daarvoor in de plaats dan WandelOlie worden gebruikt. Naast het herstellende en verzorgende vermogen van lanoline zorgt de verkoelende WandelOlie voor verlichting bij branderige voeten en is de verwarmende WandelOlie de oplossing bij koude voeten.

Lees meer
WandelWol®

WandelWol®

Blaren kunnen tijdens een mooie wandeltocht je plezier flink in de weg zitten. Vooral bij langere afstanden neemt het risico op blaren toe. Bijvoorbeeld bij de vierdaagse van Nijmegen. Elk jaar verbaast het ons dat tijdens de Nijmeegse vierdaagse de blarenposten weer vol zitten. Blaren ontstaan kort gezegd door wrijving en/of druk en zijn zeer hinderlijk tijdens het wandelen. Kortom, het laatste dat je wilt is om niet strompelend over de Via Gladiola te gaan. Natuurlijk zijn blaren niet altijd te voorkomen maar met WandelWol® kan dit goed worden voorkomen. Hieronder gaan we uitvoerig in over het WandelWol®.

Lees meer
Eindejaarsgroet 2020!

Eindejaarsgroet 2020!

Graag willen wij van deze gelegenheid gebruik maken om u persoonlijk te bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen het afgelopen jaar.

Lees meer

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Afspraak maken
Bekijk en schrijf reviews