Pedicure blog

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Pedicural Voetzorg, de laatste tips en adviezen voor uw voeten of andere ontwikkelingen uit de Pedicure branche? Volg dan onze blog!

 

 

Wratten (behandeling)

Wratten (behandeling)

In deze blog informeren wij u uitgebreid over de mogelijke behandelingen om (voet)wratten te (laten) verwijderen. Let op: bij twijfel altijd vooraf uw huisarts raadplegen/informeren. Dit vanwege het feit dat een huisarts een hogere discipline is als een medisch pedicure.

Lees meer
Wratten (algemene info)

Wratten (algemene info)

In onze vorige blog hebben we stilgestaan bij de feiten over wratten. In deze blog gaan wij u verder informeren over wat wratten zijn en de indeling en oorzaak van wratten. Graag willen wij u informeren omdat wij toch merken dat er een toename is van het aantal cliënten die een wrat hebben op de voetzool of vragen hebben in het algemeen over wratten.

In het volgende blog gaan wij dieper in op de behandelingsmethoden om wratten te verwijderen.

Lees meer
Wist u dat

Wist u dat

In 'Wist u dat' deel 13 vertellen wij een aantal feitjes over wratten.

Lees meer
Ultrasoon reiniger Cleanitex

Ultrasoon reiniger Cleanitex

In de eerste week na de lange Coronasluiting van de praktijk hebben wij een nieuwe nog professioneler ultrasoon voor de medisch pedicure praktijk aangeschaft. De Cleanitex CSX50. Ultrasoon reinigen is wel de meest effectieve manier van reinigen op dit moment door de vele voordelen, waarop wij later terugkomen in dit blog. Maar voordat we voordelen van ultrasoon reinigen aan je uitleggen en wat een ultrasoon reiniger doet, is een andere vraag nog veel belangrijker: waar staat ultrasoon voor en wat is het? Nieuwsgierig geworden? Het is wellicht interessant voor u als client in de praktijk om te vernemen hoe en op welke wijze wij onze klein gereedschappen (zoals een frees) reinigen en desinfecteren. Lees hierna verder en de ultrasoon heeft geen geheimen meer voor u.

Lees meer
Vijf antwoorden op vragen over kalknagels ofwel schimmelnagels

Vijf antwoorden op vragen over kalknagels ofwel schimmelnagels

Schimmelnagels zijn weliswaar niet pijnlijk, maar toch krijgen wij in onze praktijk regelmatig cliënten die enorm balen van deze aandoening. Voor vrouwen zijn met name de cosmetische overwegingen aanleiding hun schimmelnagels te laten behandelen. Daar kan geen nagellak tegenop. In deze blog vijf antwoorden op de belangrijkste vragen over schimmelnagels. Wat zijn schimmelnagels? Hoe worden ze veroorzaakt? Hoe kunnen ze worden behandeld? Hoe kunnen ze voorkomen worden? En last but not least: Hoe kunnen wij als medisch pedicure u van dienst zijn?

Lees meer

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Afspraak maken
Bekijk en schrijf reviews