Pedicure blog

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Pedicural Voetzorg, de laatste tips en adviezen voor uw voeten of andere ontwikkelingen uit de Pedicure branche? Volg dan onze blog!

 

 

Hoelang duurt een pedicurebehandeling

Hoelang duurt een pedicurebehandeling

Ga je binnenkort naar de (medisch) pedicure? Dan is het prettig om vooraf te weten hoelang een behandeling ongeveer gaat duren. In deze blog geven wij richtlijnen over de behandeltijd van een voetverzorging.

Lees meer
Tarief pedicurebehandeling

Tarief pedicurebehandeling

Ga je binnenkort naar de (medisch) pedicure? Dan is het prettig om te weten wat een pedicurebehandeling ongeveer kost. In dit artikel lees je meer over de gemiddelde kosten van een pedicurebehandeling.

Lees meer
Wist u dat

Wist u dat

In 'Wist u dat' deel 12 vertellen wij een aantal feitjes over Pedicural Voetzorg.

Lees meer
Bloedsuikerwaarde tabel (Diabetes deel 3.)

Bloedsuikerwaarde tabel (Diabetes deel 3.)

Met een bloedsuikerwaarde tabel kunt u zien of het goed gesteld is met uw bloedsuikerspiegel. De tabel wordt onderverdeeld in 3 waarden, met een bijbehorend getal dat de bloedsuikerspiegel vertegenwoordigd. U kunt een goede bloedsuikerwaarde hebben, een te lage- of een te hoge waarde hebben. Hoe deze bloedsuikerwaarden tabel werkt, hoe u uw eigen bloedsuikerwaarde test en hoe u de testresultaten moet interpreteren leest u hierna.

Lees meer
Wat is bloedsuikerspiegel (Diabetes deel 2.)

Wat is bloedsuikerspiegel (Diabetes deel 2.)

Weet u wat uw bloedsuikerspiegel is? Of wat de symbolen en gevaren zijn van een te lage of te hoge bloedsuikerspiegel? Een gezonde bloedsuikerspiegel is belangrijk. Wij informeren u graag over wat deze spiegel precies betekent. Wanneer uw bloedsuikerspiegel niet gezond is, betekent dit dat deze te laag of te hoog is. Beide afwijkingen hebben hun eigen kenmerken.

Lees meer

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Afspraak maken
Bekijk en schrijf reviews